کد: 239597827 تیر 1405 ساعت 00:1716.4K بازدید

نتیجه استقلال در سال اول حضور من کم نظیر بود

نکونام: ساکت به من گفت آرام! پرسپولیس سه گل عقبه

جواد نکونام با رد این ادعا که تساوی استقلال مقابل نساجی عامل اصلی از دست رفتن قهرمانی بود، تأکید کرد اتفاقات متعدد فنی، مدیریتی و داوری در طول فصل بر سرنوشت آبی‌پوشان تأثیر گذاشت.
نکونام: ساکت به من گفت آرام! پرسپولیس سه گل عقبه

شبه گزارش "ورزش سه"، یکی از بحث‌های همیشگی درباره فصل پرماجرای استقلال با هدایت جواد نکونام، دیدار این تیم برابر نساجی در قائمشهر است. مسابقه‌ای که همزمان با بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان برگزار شد و آبی‌پوشان با تساوی بدون گل زمین را ترک کردند. منتقدان معتقد بودند استقلال با اطلاع از عقب افتادن پرسپولیس، می‌توانست رویکرد هجومی‌تری داشته باشد و قهرمانی را پیش از هفته پایانی قطعی کند.

نکونام که در ویژه برنامه برجام ورزش سه حاضر شده بود، در پاسخ به این انتقاد گفت ترکیب استقلال تحت تأثیر نتیجه بازی پرسپولیس قرار نگرفت و تمام بازیکنانی که در اختیار داشت، در زمین حضور داشتند. او همچنین از مصدومیت مهدی مهدی‌پور و کوین یامگا به عنوان دو اتفاق مهمی یاد کرد که بخشی از توان تیمش را در مسیر قهرمانی گرفت.

سرمربی سابق استقلال در این‌باره گفت: «ترکیب من فرقی نمی‌کرد. ما بازیکن زیادی نداشتیم و تمام داشته‌هایم در زمین بودند. مهدی مهدی‌پور که یکی از بهترین بازیکنان ما بود، رباط صلیبی پاره کرد. برای کوین یامگا هم آن اتفاق تلخ از ناحیه چشم افتاد و من دو نفر از ستاره‌های تیمم را از دست دادم.»

او درباره دشواری مسابقه با نساجی ادامه داد: «یک سؤال دارم. بازی کردن در قائمشهر مقابل تیمی که برای سقوط نکردن می‌جنگد راحت است یا سخت؟ بازی را دوباره ببینید. نساجی با تمام وجود دفاع می‌کرد و ما به سختی می‌توانستیم حمله کنیم. نیمه اول و بخاطر جو استادیوم، شرایط بسیار دشواری داشتیم.»

نکونام با اشاره به سابقه حضورش در نساجی و شناختی که از فضای قائمشهر دارد، گفت: «من آنجا کار کرده‌ام و جو ورزشگاه و هواداران نساجی را کاملاً می‌شناسم. به آنها بابت بازگشت به لیگ برتر تبریک می‌گویم، چون واقعاً از این اتفاق خوشحال شدم. آن جو وحشتناکی که در ورزشگاه ایجاد می‌شود، برای هر تیمی کار را سخت می‌کند.»

او افزود: «نساجی برای ماندن می‌جنگید و رقیب مستقیمش همزمان در آزادی با پرسپولیس بازی داشت. چنین شرایطی انگیزه آنها را چند برابر می‌کرد. مگر می‌شد بازیکنان نساجی راحت کنار بروند و بگویند استقلال حمله کند و بازی را ببرد؟ آنها تمام وجودشان را گذاشتند و ما هم تمام توان‌مان را به کار گرفتیم.»

2495042

نکونام درباره تأثیر خبر نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان بر بازیکنان استقلال توضیح داد: «نتیجه آن مسابقه شاید روی بازیکن تأثیر گذاشته باشد، اما روی تصمیم من اثر نداشت. ما تعویض‌های‌مان را انجام دادیم و هر کاری از دست‌مان برمی‌آمد کردیم. حتی سرمربی حریف به من گفت آرام‌تر باش، پرسپولیس سه گل عقب است. اما فوتبال این‌طور نیست که چون یک تیم در مسابقه دیگری عقب افتاده، شما به صورت قطعی بازی خودتان را ببرید.»

در این بخش، خداداد عزیزی وارد بحث شد و گفت: «من در این دو سال به بازیکنان تراکتور گفته‌ام بازی با تیم‌های پایین جدول گاهی از مسابقه با پرسپولیس، سپاهان و تراکتور سخت‌تر است. تیم‌های بزرگ مقابل شما فوتبال بازی می‌کنند و فضا می‌دهند، اما تیمی که پایین جدول است و می‌داند از نظر توان فنی شرایط متفاوتی دارد، دفاع می‌کند تا حداقل یک امتیاز بگیرد. ما آن فصل به تیم‌های پایین جدول نباختیم، اما چند تساوی داشتیم. همین مساوی‌ها روی امتیازات ما اثر گذاشت. بردن چنین تیم‌هایی آسان نیست.»

نکونام سپس از افرادی در مدیریت وقت استقلال انتقاد کرد و گفت: «این آدرس اشتباهی بود که به مردم دادند. همان نفراتی که در استقلال مدیریت می‌کردند، همه توجه‌ها را به مسابقه نساجی بردند. من یک سؤال دارم، پرسپولیس از هفته اول آن فصل از بعضی تصمیمات داوری سود برد، بهترین بازیکنان را قبل از فصل و نیم‌فصل گرفت، مشکل مالی نداشت و شرایط خوبی داشت. همه فقط می‌گویند نساجی، خب چرا درباره این مسائل صحبت نشد؟»

او افزود: «در طول لیگ هزار اتفاق برای ما افتاد، اما کسی درباره آنها حرف نزد. چرا تمام بحث را به این سمت بردند که استقلال باید نساجی را شکست می‌داد؟ ما با نساجی مساوی کردیم و این در آن شرایط نتیجه عجیبی نبود. پیش از آن هم بازی‌های زیادی را بیرون از خانه برده بودیم.»

نکونام با اشاره به اشتباهات داوری در مسابقات رقیب گفت: «چرا درباره مسابقاتی که گل‌های پرسپولیس با اشتباه داوری پذیرفته شد صحبت نمی‌کنند؟ چرا درباره گل‌های مقابل گل‌گهر و آلومینیوم صحبت نمی‌کنند؟ چرا فقط می‌گویند نساجی را می‌بردید؟ چون جو و سیستم این بود که بحث را به این سمت ببرند. فوتبال قابل پیش‌بینی نیست. کسی نمی‌تواند از قبل با قاطعیت بگوید فلان مسابقه را می‌برد یا حتماً قهرمان می‌شود. در هر بازی و هر لحظه ممکن است یک اتفاق نتیجه را تغییر بدهد.»

او درباره عملکرد استقلال در آن فصل عنوان کرد: «تیمی که به گفته بعضی دوستان قرار بود دوازدهم شود، با تلاش بازیکنان و کادر فنی ۶۷ امتیاز گرفت. اتفاقی کم‌نظیر رخ داد. این نخستین سال مربیگری من در استقلال بود و فکر نمی‌کنم مربی دیگری در اولین فصل حضورش در این باشگاه چنین شرایطی را تجربه کرده باشد.»

خداداد در این بخش با بیان اینکه صحبت‌های او بخاطر رفاقت با نکونام نیست، به دفاع از وی پرداخت و گفت: «جواد در اولین سال حضورش در استقلال نایب‌قهرمان شد و فصل بعد هم بعد از سه بازی خواستند او را هوا کنند! مگر می‌شود با سه بازی؟ اصلا نداریم همچین چیزی!.»

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره اتفاقات دیدار استقلال در اهواز و بی‌احترامی‌هایی که از روی سکوها شنید، گفت: «من چهار سال در اهواز کار کردم و به جز خوبی از مردم و هواداران آنجا چیزی ندیدم. با فولاد جام گرفتم، سهمیه آسیایی به دست آوردیم و تا جمع چهار تیم برتر آسیا رفتیم. سال قبل از آن مسابقه هم با استقلال در اهواز بازی کرده بودم و حتی یک نفر به من تو نگفت.»

سرمربی سابق فولاد مدعی شد اتفاقات آن مسابقه طبیعی نبوده و گفت: «باید دید مدیرعامل آن تیم چه کسی بود، با چه افرادی ارتباط داشت و چه برنامه‌ای اجرا شد. بعدها دوستانی از اهواز به من گفتند برای ایجاد آن فضا هزینه شده بود و حتی افرادی را میان تماشاگران استقلال در اهواز فرستاده بودند تا به من بی‌احترامی کنند.»

او تأکید کرد: «آن افراد هواداران واقعی فولاد نبودند. من مردم اهواز و فولادی‌ها را می‌شناسم. حتی فصلی که از فولاد جدا شدم و چند هفته بعد به اهواز برگشتم، مردم و هواداران فولاد به من محبت داشتند. من در آن شهر موفقیت‌های زیادی به دست آوردم و هیچ‌وقت از مردم اهواز بی‌احترامی ندیده بودم.»

نکونام در پایان گفت: «آنچه در آن مسابقه اتفاق افتاد، به اعتقاد من برنامه‌ریزی‌شده بود. کسی که در اهواز کار کرده و محبت مردم آن شهر را دیده، تفاوت میان رفتار هواداران واقعی و اتفاقی سازمان‌یافته را متوجه می‌شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار