کد: 239703031 تیر 1405 ساعت 19:0611.6K بازدید

تنها بازمانده نسل یک برانکو در پرسپولیس

علی علیپور تنها بازمانده اولین نسل پرسپولیس برانکو محسوب می‌شود.
تنها بازمانده نسل یک برانکو در پرسپولیس

به گزارش "ورزش سه"، خداحافظی کمال کامیابی‌نیا از فوتبال چند روز بعد از کنار گذاشتن امید عالیشاه از تیم پرسپولیس اتفاق افتاد تا هواداران پرسپولیس به فاصله چند روز با دو خبر احساسی مواجه شوند. کمال و عالیشاه یکی از اولین بازیکنانی بودند که تیم پرافتخار برانکو ایوانکوویچ را رهبری کردند و با تمام فراز و نشیب‌ها در این تیم نقشی پررنگ را از خود به نمایش گذاشتند و جزو سرداران این تیم محسوب می‌شدند که حالا بخشی از خاطرات هواداران پرسپولیس را به خود اختصاص دادند.

کامیابی‌نیا از نفت تهران به پرسپولیس پیوست و جزو بازیکنان درخشان تیمی بود که با علیرضا منصوریان تا یک قدمی قهرمانی لیگ برتر پیش رفته بودند. کمال در فصل 94-95 شروع خوبی با پرسپولیس داشت اما رفته رفته به بازیکن مهمتری هم برای تیمش تبدیل شد و دو گل مهم را برابر سپاهان و ملوان به ثمر رساند که 4 امتیاز را به تیم پرسپولیس هدیه دادند. با این حال آنچه ورای این درخشش‌ها از کمال کامیابی‌نیا به یاد مانده، مصدومیت کتف در این بازیکن است. او دستکم 8 بار با این آسیب شد و از سال سوم حضورش در پرسپولیس، درد کتف او را آزار و دوران بازی این فوتبالیست را تحت تاثیر قرار داد.

امید عالیشاه هم که دو سال زودتر از کمال به پرسپولیس پیوسته بود، در لیگ پانزدهم نقش پررنگی برای تیم پرسپولیس ایفا کرد و جزو بازیکنان اصلی آن تیم بود. البته امید با جذب وحید امیری، جایگاه خود در ترکیب اصلی را از دست داد و به همین علت در نیم فصل لیگ شانزدهم خود را سرباز کرد. اما در بازگشت از سربازی و باتوجه به برخورد هواداران تراکتور با او، عالیشاه محبوبیتی کم سابقه در بین هواداران پرسپولیس به دست آورد. اگرچه او هرگز در پرسپولیس چیزی مانند فوق ستاره نبود اما به دلیل تداوم، اثر مثبت، تکنیک بالا و البته وفاداری، چهره ماندگار نزد هواداران پرسپولیس شد. امضای عالیشاه، رکورد بی‌شکستی در دربی پایتخت بود.

2496747


اما نسل یک برانکو در حال حاضر چه موقعیتی دارند؟

دروازه‌بان: سوشا مکانی - خداحافظی از فوتبال
کاپیتان: هادی نوروزی - درگذشته در 7 مهر 1394
مدافعان مرکزی: رضا نورمحمدی و محسن بنگر - خداحافظی از فوتبال
مدافع راست: رامین رضاییان - در آستانه انتقال به اروپا
مدافع چپ: بابک حاتمی و محمد انصاری - خداحافظی از فوتبال
هافبک دفاعی: کمال کامیابی‌نیا - خداحافظی از فوتبال
هافبک وسط: احمد نوراللهی - حضور در کلباء امارات
هافبک بازیساز: محسن مسلمان - خداحافظی از فوتبال
هافبک ذخیره: مهرداد کفشگری و رضا خالقی فر - خداحافظی از فوتبال
هافبک راست: فرشاد احمدزاده - حضور در فولاد خوزستان
هافبک چپ: امید عالیشاه - جدایی از پرسپولیس
مهاجم سایه: علی علیپور - کاپیتان پرسپولیس
مهاجم نوک: مهدی طارمی - حضور در المپیاکوس

از جمله دیگر بازیکنان این تیم باید به وحید حیدریه، میلاد کمندانی، ایمان صادقی، لوکا ماریچ و جری بنگستون هم اشاره کرد که کم و بیش در ترکیب قرار می‌گرفتند.

در آن فصل پرسپولیس تا رتبه شانزدهم جدول هم سقوط کرد اما با نتایجی خیره‌کننده در فاصله 20 هفته توانست به صدر جدول برسد و تا یک قدمی قهرمانی هم پیش رفت اما شکست مقابل نفت تهران، موقعیت این تیم در صدر جدول را به استقلال خوزستان داد تا تیم عبدالله ویسی با فرصت طلبی در دو هفته پایانی و با تفاضل گل بهتر نسبت به تیم برانکو ایوانکوویچ، قهرمانی را از آن خود کند.

تیم نسل یک برانکو موفق شد 50 گل در رقابتهای لیگ برتر بزند و عملکردی استثنایی را از خود نشان بدهد اما اشتباهات پرتعداد در خط دفاع و دروازه پاشنه آشیل این تیم بود و در نهایت نیز پرسپولیس با آمار وحشتناک 34 گل خورده فصل را به پایان رساند. در اتمام فصل، برانکو عذر دروازه‌بان و مدافعان خود را خواست و یک دژ مستحکم را با خریدهای جدید در مقابل دروازه ساخت.

آن تیم با تمام کاستی‌ها و انتقاداتی که در حال حاضر به بازیکنانش و کلیت تیم وارد است، لحظات خاطره انگیزی را نزد هواداران پرسپولیس ساخت. بازیکنانی که شور و حال جدیدی را به جبهه هواداران پرسپولیس وارد کردند و مقدمه یک نسل پرافتخار را ساختند که حالا تنها یک نفر از آن نسل باقی مانده و پرسپولیس آماده ورود به یک دوره جدید شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار