کد: 240743803 مرداد 1405 ساعت 12:55

شروع ماجراجویی جدید با کاپیتان آبی‌ها؛

پیروز قربانی سرمربی آلومینیوم شد

باشگاه آلومینیوم اراک تکلیف نیمکت تیمش در فصل جدید لیگ برتر را با انتخاب پیروز قربانی مشخص کرد.
پیروز قربانی سرمربی آلومینیوم شد

به گزارش "ورزش سه"، پیروز قربانی که طی دو فصل اخیر هدایت تیم فجر شهید سپاسی شیراز را برعهده داشت و عملکرد موفقی روی نیمکت این تیم ارائه کرده بود، پس از مذاکرات مثبت با محمد محمدی، سرپرست مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک، به‌عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب شد.

قربانی که ازجمله چهره‌های شاخص در فوتبال ایران به شمار می‌رود و تجربه هدایت تیم‌های فجر سپاسی، نفت و گاز گچساران، شهرداری آستارا، رایکا بابل و سردار بوکان را در کارنامه دارد و علاوه بر آن در کادر فنی تیم‌های سایپا و راه‌آهن نیز سابقه فعالیت داشته، اکنون به‌عنوان سرمربی جدید آلومینیوم اراک معرفی و جانشین سید مجتبی حسینی شد.

2507533

وی در فصل ۰۴-۱۴۰۳ با عملکرد فوق‌العاده روی نیمکت فجر سپاسی توانست این تیم را به قهرمانی در لیگ دسته اول فوتبال ایران برساند و در فصل اخیر نیز یکی از تیم‌های شگفتی‌ساز را داشت که جایگاه هشتم جدول را کسب کرد.

قربانی که ازجمله ملی‌پوشان پیشین فوتبال ایران است و سابقه کاپیتانی و بازی در استقلال، مس کرمان، سایپا، راه‌آهن و صبای قم را در کارنامه دارد، ششمین باشگاه مختلف خود در عرصه سرمربیگری را با حضور در آلومینیوم اراک تجربه خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار