کد: 240912111 مرداد 1405 ساعت 03:001.4K بازدید

بازیکن مصدوم استقلال در محل تمرین حاضر شد

مهران احمدی با وجود حضور در محل تمرین استقلال، فعلاً قادر به همراهی آبی‌پوشان نیست و احتمالاً هفته‌های ابتدایی لیگ را از دست خواهد داد.
بازیکن مصدوم استقلال در محل تمرین حاضر شد

به گزارش "ورزش سه"، مهران احمدی روز گذشته در محل تمرین استقلال حاضر شد، اما به دلیل آسیب‌دیدگی نتوانست در برنامه‌های گروهی تیم شرکت کند. این بازیکن همچنین برای مشخص شدن میزان مصدومیت خود MRI داد و کادر پزشکی پس از بررسی کامل نتایج تصویربرداری، نظر نهایی را اعلام خواهد کرد.

برآوردهای اولیه نشان می‌دهد احمدی برای پشت سر گذاشتن مراحل درمان و بازتوانی به دو تا سه هفته زمان نیاز دارد. البته مدت دقیق دوری او به نظر نهایی پزشکان و روند بهبودی‌اش در روزهای آینده بستگی خواهد داشت.

با توجه به اینکه ۱۳ روز تا آغاز مسابقات لیگ باقی مانده، احتمال حضور احمدی در هفته‌های ابتدایی پایین است. او در صورت طی شدن روند درمان مطابق برنامه، می‌تواند از هفته سوم یا چهارم به مرز آمادگی مسابقه برسد و به گزینه‌های سهراب بختیاری‌زاده اضافه شود.

احمدی در این مدت زیر نظر کادر پزشکی استقلال برنامه‌های درمانی خود را دنبال خواهد کرد و آبی‌ها امیدوارند این بازیکن بدون ریسک بازگشت دوباره مصدومیت، آماده حضور در مسابقات شود.

این بازیکن در جریان دیدار دوستانه برابر فولاد دچار آسیب‌دیدگی شد و خیلی زود زمین بازی را ترک کرد. با توجه به کمبود بازیکن و پنجره بسته استقلال، آبی‌ها بابت دوری او از میادین نگران هستند و امیدوارند خیلی زود به میادین برگردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار