کد: 240947012 مرداد 1405 ساعت 17:423.8K بازدید

یونایتد قبل از مصاف با پاریس شارژ شد

منچستریونایتد در ۱۸ آگوست-27 مرداد در گوتنبرگ و در آخرین دیدار از تور تابستانی خود در اسکاندیناوی به مصاف پاری سن ژرمن می‌رود.
یونایتد قبل از مصاف با پاریس شارژ شد

به گزارش "ورزش سه"، شیاطین سرخ پس از شکست در اولین بازی پیش‌فصل مقابل ورکسام در ماه گذشته، توانستند وضعیت خود را بهبود ببخشند و شاگردان مایکل کریک در ادامه موفق به شکست روزنبرگ و اتلتیکو مادرید شدند.

با توجه به اینکه چند چهره کلیدی تیم همچنان در تعطیلات پس از جام جهانی ۲۰۲۶ حضور دارند، کاریک فهرستی جوان را برای این تور انتخاب کرد و ستاره‌های نوظهور او عملکرد چشمگیری داشتند.

2493896

با این حال، تقابل با مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا به معنای سطحی بالاتر از چالش است و اضافه شدن چند بازیکن باتجربه به سفر سوئد، موجب دلگرمی کاریک خواهد شد.

یوری تیلمانس، خرید تابستانی تیم، به اردو ملحق شده و در مسیر انجام اولین بازی خود مقابل پاری سن ژرمن قرار دارد؛ هم‌زمان، سنه لامنس، دیگر بازیکن بلژیکی تیم نیز به ترکیب بازگشته است. بازیکنانی که در مرحله یک‌چهارم نهایی حضور داشتند نیز در حال بازگشت هستند و این یعنی برونو فرناندز، دیوگو دالو، نصیر مزراوی و ماتئوس کنیا همگی شانس حضور در ترکیب مقابل تیم لوئیس انریکه را دارند.

با این بازگشت‌ها، تنها غایبان باقی‌مانده زوج انگلیسی، مارکوس رشفورد و کوبی مااینو، به همراه لیساندرو مارتینز، مدافع آرژانتینی هستند که انتظار می‌رود هر سه نفر پیش از دیدار با لیدز یونایتد در ۱۲ آگوست، در دوبلین به جمع شاگردان کریک بپیوندند.

2454446
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار