کد: 240968013 مرداد 1405 ساعت 22:437.9K بازدید

از زمان پایانی جام جهانی؛

رونالدو برای اولین بار در تمرین آفتابی شد (عکس)

کریستیانو رونالدو، کاپیتان پرتغالی النصر، برای نخستین بار از زمان پایان حضورش در جام جهانی ۲۰۲۶ در کنار اعضای این تیم دیده شد.
رونالدو برای اولین بار در تمرین آفتابی شد (عکس)

به گزارش ورزش سه، النصر امروز (سه‌شنبه) در آخرین دیدار تدارکاتی خود در اردوی پیش‌فصل شهر لیسبون پرتغال، به مصاف آلمریای اسپانیا رفت. در حاشیه این مسابقه، رونالدو با حضور در ورزشگاه، از بازیکنان تیمش حمایت کرد و با آنها و همچنین آنژه پوستکوگلو، سرمربی جدید و استرالیایی النصر، خوش‌وبش کرد؛ این در حالی بود که او هنوز به تمرینات گروهی تیم اضافه نشده است.

این نخستین دیدار رونالدو با اعضای النصر از زمان پایان کارش در جام جهانی ۲۰۲۶ بود. تیم ملی پرتغال ششم جولای با شکست یک بر صفر برابر اسپانیا در مرحله یک‌هشتم نهایی از رقابت‌ها کنار رفت و از آن زمان، فوق‌ستاره پرتغالی در تمرینات النصر حضور نداشت.

2510740

رونالدو تنها بازیکن النصر است که با وجود گذشت حدود یک ماه از پایان جام جهانی، هنوز به تمرینات تیم ملحق نشده است.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که تنها چهار روز تا مراسم ازدواج رونالدو و جورجینا رودریگز باقی مانده است. طبق گزارش‌های رسانه‌ای، این مراسم قرار است روز شنبه در جزیره مادیرا پرتغال برگزار شود.

رونالدو از ژانویه ۲۰۲۳ به النصر پیوست و فصل گذشته این تیم را پس از هفت سال به قهرمانی لیگ حرفه‌ای عربستان رساند. او همچنین برای دومین فصل متوالی عنوان آقای گلی این رقابت‌ها را نیز به دست آورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار