کد: 240975614 مرداد 1405 ساعت 12:411.2K بازدید

سلیمانی دوباره شاگرد آرزومندی شد:

رونمایی از تیم پرستاره آبادان با تمدید کاپیتان!

باشگاه نفت آبادان در ادامه نقل و انتقالات موفق با آرمان زنگنه به توافق رسید و مسعود سلیمانی را هم به خدمت گرفت.
رونمایی از تیم پرستاره آبادان با تمدید کاپیتان!

به گزارش ورزش سه، تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان یکی از فعال‌ترین باشگاه‌ها در جذب بازیکنان شاخص، بعد از پیوستن مبین شیخی، نصرت یازرلو، تمدید قرارداد سالار منجی و مجید رحیمیان، حالا قرار داد کاپیتان فصل گذشته‌اش را هم تمدید کرد تا عمق ترکیب این تیم چهره‌های سرشناس و مهره‌های ملی‌پوش بیشتری داشته باشد.

آرمان زنگنه 33 ساله که فصل گذشته هم در این تیم نمایش خوبی داشت، با سابقه حضور در تیم‌های پتروشیمی بندر امام، مهرام تهران، شهرداری زنجان، طبیعت، ذوب آهن و .... را در کارنامه دارد و یکی از بازیکنان باتجربه و فعال لیگ برتر به حساب می‌آید.

2510873

این تیم همچنان مسعود سلیمانی بازیکن فصل گذشته طبیعت اسلامشهر را هم به خدمت گرفت تا این بازیکن دوباره زیر نظر علی آرزومندی به میدان برود و دست این سرمربی را برای تغییرات در طول 40 دقیقه مسابقه باز بگذارد.

نقل و انتقالات نفت آبادان هنوز به پایان نرسیده و با احتمال جذب بازیکن خارجی و چند بازیکن داخلی دیگر این تیم همچنان به کارش ادامه می‌دهد، این تیم تا این لحظه سیدمحمد حسینی و سجاد پذیرفته را از دست داده است اما در مقابل چهره های سرشناس تری را به خدمت گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار