کد: 240991415 مرداد 1405 ساعت 08:455.2K بازدید

مهم بود بازنده نشویم

لیائو خوش‌شانس است که در میلان بازی می‌کند

روبن آموریم پس از تساوی برابر اینتر در بازی دوستانه درباره آینده لیائو حرف زد.
لیائو خوش‌شانس است که در میلان بازی می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، روسونری در پرت استرالیا با گل فدریکو دیمارکو عقب افتاد؛ جایی که پرویس استوپینان در دفاع از جناح چپ تیمش با چالش روبرو شده بود. کریستوفر انکونکو پس از برخورد با کارلوس آگوستو یک پنالتی نه‌چندان محکم گرفت و خود آن را تبدیل به گل کرد تا تساوی ۱ بر ۱ در این شهرآورد غیرمعمول دلا مادونینا در استرالیا ثبت شود.

آموریم 43 ساله در گفتگو با شبکه اسکای اسپورت ایتالیا گفت: «مهم بود که نبازیم، اما مهم‌تر این است که به عنوان یک تیم به پیشرفت ادامه دهیم.»

او در ادامه افزود: «ما بازی را بسیار خوب و با پرس از بالا آغاز کردیم، اما اینتر تجربه زیادی دارد و بلافاصله متوجه برنامه ما شد؛ به همین دلیل در اواخر نیمه اول و اوایل نیمه دوم با مشکل مواجه شدیم. در ۲۰ دقیقه پایانی بازی شاهد پیشرفت بودیم. آزمون خوبی بود، اما به بازی‌های بیشتری نیاز داریم تا تمام بازیکنان را محک بزنیم.»

نکته قابل توجه این بود که ورود بازیکنانی مانند رافائل لیائو، لوکا مودریچ و گونچالو راموس به زمین نیز در همین ۲۰ دقیقه پایانی رقم خورد.

2511135

آموریم در ادامه گفت: «فکر می‌کنم مشخص است که تلاش می‌کنیم توپ را سریع به حرکت درآوریم و از عقب بازیسازی کنیم، اما بدون پذیرش همان ریسک‌هایی که در گلاسگو مقابل سلتیک داشتیم. این دیدار از نظر آمادگی جسمانی هم بازی خوبی بود، هرچند در آن زمینه هم جای پیشرفت زیادی داریم.»

در شرایطی که گمانه‌زنی‌های زیادی درباره آینده لیائو و علاقه جدی گالاتاسرای به جذب او مطرح است، این بازیکن هماهنگی خوبی با گونسالو راموس نشان داد.

سرمربی میلان در این باره گفت: «من همان نظراتی را دارم که در نشست خبری گفتم. اگر بازیکن میلان هستید، خوش‌شانسید و بنابراین باید از آن لذت ببرید.»

او درباره عملکرد مهاجم پرتغالی خود افزود: «او در حال لذت بردن است، اما یک بازیکن در خدمت تیم است. او امروز به تیم کمک کرد و این تمرکز روی تیم اهمیت دارد. من لیائو را همان‌گونه ارزیابی می‌کنم که انکونکو، کاماردا و دیگران را ارزیابی می‌کنم. کاماردا امروز تلاش بسیار زیادی کرد.»

2484533

آموریم با اذعان به اینکه سبک متفاوتی نسبت به جانشین پیشین خود به میلان تزریق می‌کند، ادامه داد: «ما باید همه‌چیز را بهبود ببخشیم، به‌ویژه در زمان مالکیت توپ؛ زیرا اگر مالکیت بیشتری داشته باشیم، کمتر متحمل فشار می‌شویم. این مسئله زمان‌بر است و باید روی آن کار کنیم. هرچه بیشتر توپ را در اختیار داشته باشیم، کمتر زیر فشار خواهیم بود. این تیم فصل گذشته توسط آلگری به خوبی تمرین داده شده بود و من این موضوع را می‌بینم.»

بازیکنان و کادر فنی میلان به دلیل حضور در استرالیا نتوانستند در مراسم تشییع جنازه اسطوره باشگاه، فرانکو بارزی شرکت کنند، اما یاد او پیش از آغاز بازی با یک دقیقه سکوت در کنار پیراهنش گرامی داشته شد.

آموریم در پایان گفت: «من دیروز تمام تصاویر را دیدم؛ او بازیکنی خاص و انسانی ویژه بود. دلمان برای او بسیار تنگ خواهد شد. تنها راه برای زنده نگه داشتن یاد او به شایستگی، این است که خوب بازی کنیم و باشگاه را به جایی که به آن تعلق دارد بازگردانیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار