کد: 241010516 مرداد 1405 ساعت 11:1413.3K بازدید

تصمیمی که درستی آن نیاز به پیروزی دارد

مهلکه رامین رضاییان و ضرب شست استقلال!

پرونده ادامه حضور رامین رضاییان در استقلال بسته شد و حالا او باید در فصل منتهی به جام ملت‌های آسیا فوتبال خود را در تیم دیگری دنبال کند.
مهلکه رامین رضاییان و ضرب شست استقلال!

به گزارش "ورزش سه"، بهترین تصمیم برای رامین در ادامه مسیر فوتبال ادامه با استقلال بود اما رفتارهای او استقلال را به حد رساند، تا جایی که در بیانیه ای پیش دستی کرد و ضمن تشکر، اعلام کرد رامین دیگر در اسکواد این تیم جایی ندارد، به این دلیل که خواسته‌های باشگاه را برای تمدید قرارداد قبول نکرده است. 

شاید هر فوتبالیست دیگری جای رامین رضاییان بود، تصور می کرد در فصلی که پنجره تیم بسته است باشگاه ناز بازیکن را می‌کشد و همه بازیکنان را در ترکیب حفظ می‌کند. به خصوص در برابر رامین که در جام جهانی 2026 یکی از ستاره های تیم ملی بود. اما درست در چنین شرایطی باشگاه استقلال به توصیه سهراب چند بازیکن داخلی و خارجی را کنار گذاشت و طبیعتا منشا همه این تصمیمات آگاهانه و فنی و توصیه سهراب بختیاری زاده به باشگاه بود. البته یکی دو بازیکن هم بودند که گفته می‌شود سهراب بختیاری زاده از حضور آنها در ترکیب تیم استقلال استقبال می‌کرد اما این خود بازیکن بود که می‌خواست دیگر همراه تیم نباشد که یکی از آنها مونیر الحدادی بود. 

خب بهتر می‌دانید رامین بعد از جام جهانی تصاویری از تمرینات خود در اسپانیا منتشر کرد و نوید داد که به زودی خبرهای خوش از او خواهید شنید. همه پیش بینی از حضور این بازیکن در یکی از تیم های اسپانیایی می دادند اما تا به امروز چنین اتفاقی رخ نداده است. 
سهراب برای حضور رامین رضاییان و روزبه چشمی در تمرینات تیم ضرب الاجل تعیین کرد که روزبه چشمی بدان گوش کرد و حتی پیش از تمدید قرارداد با استقلال حاضر شد در تمرین شرکت کند و همزمان با حضور در تمرین مذاکرات خود را پیش برد و در نهایت تمدید کرد اما رامین تمکین نکرد. او مدعی بود با باشگاه استقلال قراردادی ندارد و باشگاه استقلال برای همکاری دوباره با او می‌بایست با وی وارد مذاکره شود. طبیعتا زمانی که باشگاه برای حضور یک بازیکن در اردوی تیمش ضرب الاجل تعیین می کند، بدین معنی است که او را می‌خواهد. شاید بهتر بود رامین همان مسیر روزبه چشمی را در پیش می‌گرفت و به جای مذاکره در استوری در دفتر باشگاه استقلال با مدیران باشگاه گفتگو می‌کرد. او به جای انتشار تصاویر حضور خود در اسپانیا می توانست صادقانه به مدیر باشگاه استقلال بگوید دستمزد بیشتری می‌خواهم چون در جام جهانی ستاره تیم ملی بودم و ... همه خواست های رامین از باشگاه استقلال قابل طرح و مذاکره از سوی این بازیکن بود و طبیعتا اگر باشگاه و بازیکن در یک فضای صمیمی وارد مذاکره می‌شدند شاید همه چیز قابل حل بود. 

2286461

جالب اینکه مدیرعامل استقلال خود در روزهای جام جهانی برای رامین توییت می‌زد و می‌دانست رامین به دلیل درخشش در ترکیب تیم ملی در جام جهانی تبدیل به بازیکن گران‌تری خواهد شد اما در عمل تردید سهراب در استخدام رامین بر خوش‌بینی ادامه همکاری چیره شد. نکته این بود که رامین هم انتظار داشته سرمربی استقلال پس از درخشش در جام با او به صحبت بپردازد که از سوی سهراب چنین چیزی رخ نداده است. او این وسواس را داشته که حضور رامین قالب تیمی را به هم می‌ریزد اما این ایده وقتی قابل دفاع است که او بتواند مثل برانکو در زمان مشابه تیم را از پیچ و خم‌های پیش رو خارج کند والا موضوع رامین اهرم فشاری بر بختیاری‌زاده خواهد بود. 

در حال حاضر پس از پیروزی 3-0 در بازی دوستانه مقابل همنام خوزستانی باشگاه استقلال و در راس آن سهراب خرسندند که ثابت کرده‌اند هیچ نامی بزرگ‌تر از استقلال نیست اما فوتبال دمدمی مزاج و معتاد به پیروزی است و اصولی‌ترین تصمیمات نیز در چارچوب نتایج تعریف خوب و بد به خود می‌گیرند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار