کد: 243011628 شهریور 1405 ساعت 12:018.2K بازدید

دو هفته مهم برای خلیفه‌اصل و استقلال:

شروع تمرینات آبی‌ها با فیگور آرنولد!

تمرینات استقلال خوزستان بعد از پنج روز وقفه دوباره از سرگرفته شد.
شروع تمرینات آبی‌ها با فیگور آرنولد!

به گزارش ورزش سه، تمرینات تیم استقلال خوزستان از دیروز استارت خورد و این تیم در سالن وزنه و زمین چمن مراحل آماده‌سازی‌اش را برای ادامه مسابقه لیگ آغاز کرد.

استقلال خوزستان که پیش از شروع فصل با پنجره بسته رو به رو بود و نقل و انتقالات دیرهنگامی انجام داده بود، فرصتی فوق‌العاده خواهد داشت تا اسکواد جوان اولش فصلش را با بازیکنان باتجربه ای که در ادامه جذب شدند هماهنگ‌تر کند و تیم رقابتی‌تری در اختیار امیر خلیفه اصل قرار بگیرد.

2538602

این تیم با پیروزی فوق‌العاده مقابل صدرنشین لیگ برتر تراکتور جان تازه‌ای گرفت و شرایطشان در تعطیلاتی که به دلیل مسابقات تیم امید و فیفادی ایجاد شد شرایط روحی روانی خوبی داشته باشند.

خوزستانی‌ها با سه امتیاز بازی با تراکتور از قعر جدول جدا شدند و به رتبه پانزدهم جدول رسیدند اما در ادامه کار سختی خواهند داشت و فرصت بیش از دو هفته برای آنها می‌تواند سرنوشت فصل‌شان را تحت تاثیر قرار دهد.

رسانه باشگاه استقلال خوزستان با تصویری از آرنولد شوارتزنگر در سالن وزنه خبر از شروع تمرینات‌شان داد و صحنه جالبی به تصویر کشیده شده بود!

2538600
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شروع تمرینات آبی‌ها با فیگور آرنولد! | ورزش سه