کد: 7090926 اسفند 1390 ساعت 10:12169 بازدید

پس از شکست در فینال جام حذفی رخ داد

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر پس از شکست در فینال جام حذفی برابر استقلال استعفا کردند.
پس از شکست در فینال جام حذفی رخ داد

 علیرضا محمدی در مورد شایعه انحلال تیم شاهین بوشهر پس از شکست در فینال جام حذفی گفت: شاهین بوشهر منحل نشده اما بعد از بازی با استقلال علی افراشته رئیس هیئت مدیره و مهرداد محمدپور مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر از سمت خود استعفا کردند.

 وی ادامه داد: پس از استعفای این دو مدیر حمید درخشان به بازیکنان گفت تمرینات تعطیل است و به خانه‌هایتان بروید تا به شما خبر بدهیم. قرار بود بعد از بازی با استقلال تیم شاهین چند روزی در شیراز اردو بزند که با استعفای افراشته و محمدپور این قضیه منتفی شد.

 مدیر روابط عمومی باشگاه شاهین تصریح کرد: ظرف یکی دو روز آینده هیئت موسسین باشگاه در بوشهر تشکیل جلسه می‌دهد تا وضعیت تیم را مشخص کند. احمد گزی رئیس هیئت موسسین به تازگی از سفر حج برگشته و در روزهای آینده در مورد تیم شاهین تصمیم‌گیری خواهد شد.

 این در حالی است که شاهین بوشهر در عید نوروز باید بازی عقب افتاده خود را برابر فجر سپاسی انجام دهد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار