لیگ قهرمانان اروپا
ژیرار: مونپلیه چوب اشتباهات خود را خورد
سرمربی تیم فوتبال مونپلیه معتقد است شاگردانش برای 5 دقیقه اسیر غفلت و جوانی شده و از رقیبی همچون آرسنال شکست خوردند.

به نقل از سایت یوفا، «رنه ژیرار» که شب گذشته در خانه و اولین پیکار گروه دوم (B) مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا شاگردانش 2 بر یک مغلوب آرسنال انگلیس شدند، اظهار داشت: باید از این نتیجه ناراحت باشیم. فقط برای 5 دقیقه تمرکز خود را مقابل تیمی به بزرگی آرسنال از دست دادیم و دیدید بخاطر بی نظمی، چه تاوان سنگینی هم پرداختیم. البته در نیمه دوم همانگونه که از قبل میخواستم، تیم خوب بازی کرد. در آن دقایق توانستیم مقابل همین تیم بزرگ، موقعیتهای پرشماری خلق کنیم و اشتیاق زیادی برای رسیدن به گل داشته باشیم. اما اکنون که پیکارمان به پایان رسیده و باخت در کارنامه ما ثبت شده، متوجه شدیم چوب اشتباهات و عدم تمرکز در دقایق 15 تا 20 را خوردیم.
وی که تیمش در این پیکار 2 بر یک شکست خورد، معتقد است شاگردانش در 5 دقیقه که پذیرای 2 گل از شاگردان آرسن ونگر شدند، فاقد نظم و تمرکز کافی بودند.
ژیرار ادامه داد: به نظرم بزرگترین دستاورد برای تیم جوان من، تجربهای مهمی است که از این شکست گرفتیم. بازیکنانم اکنون متوجه میشوند در تورنمنتی به بزرگی و گستردگی لیگ قهرمانان و رویارویی با حریفی صاحب نام همچون آرسنال، اجازه ندارند حتی برای یک لحظه از خود غافل شوند.
در دیدار فوق که در ورزشگاه «دولاماسون» انجام گرفت، «یونس بلهندا» ستاره مراکشی مونپلیه در دقیقه 9 از روی نقطه پنالتی تیمش را به گل رساند. اما پس از این گل بازیکنان جوان تیم فرانسوی در دقایق 16 و 18 توسط لوکاس پودولسکی و گروینیو 2 گل دریافت کردند.
پیکار بعدی شاگردان این مربی در تاریخ 12 مهرماه سال جاری در خانه شالکه آلمان است.
از همین گروه شالکه در خانه المپیاکوس یونان به پیروزی 2 بر یک رسید.