کد: 123904519 اردیبهشت 1394 ساعت 00:5014.4K بازدید

پیروزی پرگل پاری سن ژرمن مقابل گنگام

پاری سن ژرمن با پیروزی 6-0 مقابل گنگام، فاصله اش با لیون در صدر جدول لوشامپیونا را به 6 امتیاز افزایش داد.
پیروزی پرگل پاری سن ژرمن مقابل گنگام
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان لورن بلان که در دیدار امشب میزبان تیم میانه جدولی گنگام بودند، با ارائه یک نمایش هجومی و برتر، توانستند به یک پیروزی پرگل برسند و یک گام دیگر به سوی قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ 1 نزدیک شوند.
ادینسون کاوانی، مهاجم اروگوئه پی اس جی، با زدن سه گل در دقایق 2، 52 و 70، ستاره تیمش در این دیدار بود. ضمن اینکه زلاتان ابراهیموویچ هم دو بار در دقایق 18 و 90 (از روی نقطه پنالتی) دروازه حریف را باز کرد. دیگر گل پاریسی ها در این دیدار را مکسول در دقیقه 56 به ثمر رساند.
با این پیروزی، پاری سن ژرمن 77 امتیازی شد و اکنون با منتظر نتیجه دیدار فردای لیون مقابل کان باشد. اگر لیون در دیدار فردا شکست بخورد، پاریسی ها از دو دیدار باقی مانده، تنها به یک امتیاز دیگر نیاز خواهند داشت.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پیروزی پرگل پاری سن ژرمن مقابل گنگام | ورزش سه