کد: 128226623 آبان 1394 ساعت 01:508.3K بازدید

حمایت بوریس بکر از بکن بائر

ماجرای رسوایی فدراسیون فوتبال آلمان در دریافت میزبانی جام جهانی2006 قهرمان تنیس جهان را نیز به واکنش واداشت.
حمایت بوریس بکر از بکن بائر
به گزارش "ورزش سه"، بوریس بکر ،اسطوره تنیس جهان در پیامی احساسی که در توئیترش منتشر کرد، به حمایت از فرانتس بکن‌بائر پرداخت. این تنیسور 47 ساله نوشته است:" آدمی در شرایط سخت دوستان خود را می‌شناسد. فرانتس بکن‌بائر یکی از مهم‌ترین آلمانی‌هاست. ستایشت می‌کنم، قیصر!"
گفتنی است در حال حاضر قیصر به دلیل افشای اسنادی با امضای او که در روند دریافت میزبانی جام جهانی2006 از فیفا مسیری غیرقانونی را طی کرده‌اند و حتی به خریدن آرای اعضا مبادرت ورزیده‌اند، بسیار تحت فشار قرار گرفته است، و حال آنکه او پیشتر ادعا کرده بود میزبانی از طریق خرید آراء به دست نیامده است.
آلمان در جلسه کمیته اجرایی فیفا که روز ششم جولای سال 2000 برگزار شد با یک رأی بیشتر در مقایسه با افریقای جنوبی میزبانی جام جهانی2006 را به دست آورد.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار