کد: 128840620 آذر 1394 ساعت 11:0928.4K بازدید

قلعه نویی پا جای پای محمد بیاتی

تنها امیر قلعه نویی از بین مردان تاریخ استقلال نبود که هدایت تراکتورسازی را بر عهده گرفته است که در تاریخ این باشگاه تبریزی 4مرد استقلالی هدایت تیم تراکتورسازی را عهده دار بوده اند.
قلعه نویی پا جای پای محمد بیاتی
به گزارش "ورزش سه"، مرد اول این عرصه محمد بیاتی گلر تیم فوتبال استقلال در 3 دهه 20،30 و40 بود ،او در دهه 50 هدایت تیم تراکتورسازی را بر عهده گرفت.

در سال 1377 فیروز کریمی که در سالهای میانی دهه 80 سرمربی تراکتورسازی شد عهده دار مسئولیت هدایت تیم فوتبال تراکتورسازی شده و سومین مرد این عرصه هم قلعه نویی است که برای دومین بار تیم فوتبال تراکتورسازی را هدایت خواهد کرد.

همچنین رسول خطیبی نیز که یک نیم فصل در استقلال بوده ، سال گذشته سرمربی تراکتور بود .

به جز این ٤ نفر،بازیکنان ومربیان دیگری تحت عناوین مختلف برای تیم فوتبال استقلال وتراکتورسازی نقش آفرینی کرده اندکه مهمترین آنها پرویز مظلومی است که در دهه 50 بازیکن تراکتور وحالا سرمربی تیم فوتبال استقلال است.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار