کد: 129088730 آذر 1394 ساعت 14:0028K بازدید

رحمتی و بازی نهایی مقابل قلعه‌نویی

فردا مهمترین جدال سال بین امیر قلعه‌نویی و مهدی رحمتی دوباره شکل خواهد گرفت.
رحمتی و بازی نهایی مقابل قلعه‌نویی
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که این دو در مسابقه هفته گذشته یک نبرد بدون گل را پشت سر گذاشته‌اند، بازی فردا با سروشکلی کاملا متفاوت آغاز خواهد شد چراکه این مسابقه در جام حذفی برگزار می‌شود و فقط یک تیم از آن به سلامت بیرون خواهد آمد.

رحمتی که در این فصل عامل صعود استقلال به مرحله نیمه نهای جام حذفی شده است، در بازی فردا به دور از حاشیه اولین رویارویی با امیر قلعه‌نویی احتمالا با تمرکز بیشتر مسابقه را پی خواهد گرفت. او در بازی قبل آنقدرها تهدید نشد اما یک سیو فوق‌العاده روی ضربه سر بازیکن برزیلی تراکتور داشت که به یک گل می‌ارزید.
 
او که حالا یک خط دفاع مطمئن را هم مقابل خود دارد، برای بازی فردا با اعتماد به نفس بیشتری وارد زمین خواهد شد. چراکه استقلال 2 بازی بدون گل خورده دشوار متوالی را پشت سر گذاشته است.

رحتمی که قبلا یک جام حذفی را با درخشش در ضربات پنالتی به پرویز مظلومی هدیه داده است، به دنبال تکرار همان حماسه است اگرچه در تبریز توپ‌ها لیزتر از آن سال به نظر می‌آیند. ضمن اینکه روی نیمکت مقابل مردی است که 90 تا 120 دقیقه بازیکنانش را به فتح دروازه سیدمهدی رحمتی تشویق می‌کنند.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار