به گزارش "ورزش سه"،
سینا عشوری در مورد شکست مقابل استقلال و حذف از جام‌حذفی گفت: متاسفانه جام را از دست دادیم، این در حالی بود که استقلال نسبت به ما برتری نداشت و ما روی اشتباهات فردی خودمان گل خوردیم و به نظر من ما به خودمان باختیم.
او در مورد اینکه آیا او به شهباززاده یعنی بازیکن حریف پاس گل داده یا کس دیگری ادامه داد: نه، من پاس گل ندادم توپ در جریان حمله بود و به چند نفر برخورد کرد و آخر سر به سجاد رسید و من مقصر نبودم و امیرخان هم گفت همه مقصر بودند. همه بچه‌ها به نوبه خودشان زحمت کشیدند ولی متاسفانه آن شکست رقم خورد و روز بد ما بود و دقیقا توپ‌هایی که می‌توانستیم تبدیل به گل کنیم، شانس یاریمان نکرد و توپ‌ها درون دروازه حریف جایی نگرفت.
این بازیکن در مورد دیدار پیش رو با نفت‌تهران نظرش را اینگونه بیان کرد: بازی سختی با نفت دارم و این تیم بازیکنان بسیار خوبی دارد ولی باید 3 امتیاز را بگیریم. البته به نظر من باز‌ی‌ای است که 6 امتیاز دارد هم برای ما و هم برای نفت خیلی مهم است که این دیدار را ببریم و این دیدار یکی از حساس‌ترین بازی های لیگ است.
هافبک دفاعی سرخپوشان تبریز در مورد جدایی مهرداد بایرامی و سامان نریمان‌جهان می‌گوید: مهرداد و سامان واقعا برای ما زحمت کشیده‌اند، جایشان در تیم خالی است ولی فوتبال همین است و قرار نیست یک بازیکن تا آخر عمرش در یک تیم بماند. آرزوی بهترین‌ها را برای آنها دارم 2 تا از دوستان خوبم از جمعمان جدا شدند.
وی در مورد جذب بازیکنانی مثل کیانی، حاتمی و کلانتری گفت: بازیکنانی که به تیم ما اضافه شده‌اند همه‌شان برای کمک به تراکتورسازی اینجا هستند و قطعا هم حضورشان می‌تواند مثبت باشد.
بازیکن
تراکتور در مورد اینکه با توجه به ترافیک در پستش در نیم فصل دوم هم می‌تواند همانند نیم فصل اول بازی و نظر مثبت قلعه‌نویی را جلب کند یا خیر اینگونه توضیح می‌دهد: قطعا کار سخت‌تر شده و این نظر کادرفنی است که من بازی کنم یا خیر. من خیلی دوست دارم به تیمم کمک کنم. بازی کنم تمام تلاشم را می‌کنم، بازی هم نکنم سعی می‌کنم به ارنج برگردم.
قلعه‌نویی اعتقاد خاصی به عشوری دارد او در این‌باره می‌گوید: اینکه اقای قلعه‌نویی به من اعتماد و اعتقاد دارد باعث افتخار است ولی برای اینکه یک بازیکن در ترکیب ثابت قرار بگیرد باید خوب کار کند.
هافبک تراکتورسازی در پایان افزود: ما شرمنده هوادارانمان هستیم که در این سرما همیشه می‌آیند و ما را تشویق می‌کنند. سعی‌مان این است آنها را با فوتبال آشتی دهیم. مطمئن باشید نیم فصل دوم، نیم فصل تراکتورسازی است.