کد: 129682425 دی 1394 ساعت 14:2536.2K بازدید

سطح هوشیاری رضا احدی پایین آمد

فرزند رضا احدی بازیکن اسبق تیم هالی ملی فوتبال و باشگاه های پرسپولیس و استقلال تهران و همچنین ابومسلم خراسان از پایین آمدن سطح هوشیاری پدرش خبر داد.
سطح هوشیاری رضا احدی پایین آمد
به گزارش "ورزش سه" از ایرنا، شایان احدی ظهر جمعه گفت: وضعیت عمومی پدرم چندان خوب نیست و سطح هوشیاری وی پایین آمده است.

رضا احدی حدود 2 هفته است که به دلیل التهابات ریه و طحال در بیمارستان ایرانمهر بستری شده و روز یکشنبه هفته گذشته با توجه به مشکلات تنفسی و عفونت ریه به بخش مراقبت های ویژه انتقال داده شده است.تیم پزشکی این بازیکن پیشکسوت با دارو و اکسیژن تلاش کرده اند از التهابات ریه وی بکاهند.

شایان احدی افزود: متاسفانه پزشکان معالج پدرم اعلام کرده اند که کلیه های وی نیز درگیر عفونت شده است.فرزند این بازیکن پیشکسوت از تمامی مردم، به ویژه فوتبال دوستان و هواداران استقلال خواست تا برای سلامتی پدرش دعا کنند.

رضا احدی 53 سال سن دارد و سابقه پوشیدن پیراهن های سرخ آبی های پایتخت و کاپیتانی آبی پوشان را دارد. طرفداران استقلال در دهه 60، به این بازیکن لقب «رودی فولر» ایران داده بودند.
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار