کد: 129704026 دی 1394 ساعت 13:1926.2K بازدید

تاج: برگزاری این جام ارج نهادن به مقام آنهاست

پرسپولیس - سایپا؛ افتتاحیه جام شهدا

رئیس سازمان لیگ اعلام کرد که ارج نهادن به مقام شهدا، هدف این سازمان برای برگزاری جام شهدا بوده است.
پرسپولیس - سایپا؛ افتتاحیه جام شهدا

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت سازمان لیگ، جلسه هماهنگی برگزاری جام شهدا امروز (شنبه) با حضور مهدی تاج، غلامرضا بهروان و کریمی، مدیر کل تربیت بدنی بنیاد شهید، محمود خوردبین، سرپرست پرسپولیس، علی شجاعی، سرپرست تیم ذوب‌آهن اصفهان و خازنی نماینده باشگاه صبا برگزار شد.


در ابتدای نشست، مهدی تاج با تشکر از تیم‌های شرکت کننده در این جام گفت: برگزاری این مسابقات برای بزرگداشت و ارج نهادن به مقام شهداست. باشگاه‌های شرکت کننده نیز خودشان تمایل داشتند که برای انجام یک کار فرهنگی و بزرگ در این مسابقات شرکت کنند.


محمود خوردبین سرپرست پرسپولیس هم اعلام کرد که باشگاه پرسپولیس تمام اقدامات لازم را برای ارج گذاشتن به مقام شهدا انجام می‌دهد و حتی پیشنهاد کرد هفته‌های لیگ برتر را نیز به نام یکی از شهدا برگزار شود.


علی شجاعی سرپرست ذوب آهن هم در این جلسه گفت: از حضور باشگاه ذوب‌آهن در این جام خوشحالیم و تلاش می‌کنیم مقام شهید را بیش از گذشته پاس بداریم.


خازنی نماینده صبا هم اعلام کرد که جام شهدا از نظر معنوی بسیار برتر از لیگ برتر است و صبا با تمام توان در این مسابقات شرکت می‌کند.


کریمی، مدیرکل تربیت بدنی بنیاد شهید نیز ضمن تشکر و قدردانی از تیم‌های شرکت کننده در این جام گفت که هدف ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.


برنامه کامل مسابقات جام شهدا به شرح زیر در این جلسه تعیین شد:


جمعه، 2 بهمن‌ماه
(افتتاحیه مسابقات) پرسپولیس- سایپا، ساعت 15


شنبه، 3 بهمن‌ماه
ذوب‌آهن اصفهان - صبای قم، ساعت 15


دوشنبه، 5 بهمن‌ماه، دیدار رده‌بندی  ساعت 15


سه‌شنبه، 6 بهمن‌ماه دیدار نهایی جام شهدا (ساعت برگزاری فینال متعاقباً اعلام خواهد شد)

تمامی دیدارها در ورزشگاه شهدای شهر قدس انجام می‌شود.


0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار