
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت سازمان لیگ، جلسه هماهنگی برگزاری جام شهدا امروز (شنبه) با حضور مهدی تاج، غلامرضا بهروان و کریمی، مدیر کل تربیت بدنی بنیاد شهید، محمود خوردبین، سرپرست پرسپولیس، علی شجاعی، سرپرست تیم ذوب‌آهن اصفهان و خازنی نماینده باشگاه صبا برگزار شد.
در ابتدای نشست، مهدی تاج با تشکر از تیم‌های شرکت کننده در این جام گفت: برگزاری این مسابقات برای بزرگداشت و ارج نهادن به مقام شهداست. باشگاه‌های شرکت کننده نیز خودشان تمایل داشتند که برای انجام یک کار فرهنگی و بزرگ در این مسابقات شرکت کنند.
محمود خوردبین سرپرست پرسپولیس هم اعلام کرد که باشگاه پرسپولیس تمام اقدامات لازم را برای ارج گذاشتن به مقام شهدا انجام می‌دهد و حتی پیشنهاد کرد هفته‌های لیگ برتر را نیز به نام یکی از شهدا برگزار شود.
علی شجاعی سرپرست ذوب آهن هم در این جلسه گفت: از حضور باشگاه ذوب‌آهن در این جام خوشحالیم و تلاش می‌کنیم مقام شهید را بیش از گذشته پاس بداریم.
خازنی نماینده صبا هم اعلام کرد که جام شهدا از نظر معنوی بسیار برتر از لیگ برتر است و صبا با تمام توان در این مسابقات شرکت می‌کند.
کریمی، مدیرکل تربیت بدنی بنیاد شهید نیز ضمن تشکر و قدردانی از تیم‌های شرکت کننده در این جام گفت که هدف ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.
برنامه کامل مسابقات جام شهدا به شرح زیر در این جلسه تعیین شد:
جمعه، 2 بهمن‌ماه
(افتتاحیه مسابقات) پرسپولیس- سایپا، ساعت 15
شنبه، 3 بهمن‌ماه
ذوب‌آهن اصفهان - صبای قم، ساعت 15
دوشنبه، 5 بهمن‌ماه، دیدار رده‌بندی ساعت 15
سه‌شنبه، 6 بهمن‌ماه دیدار نهایی جام شهدا (ساعت برگزاری فینال متعاقباً اعلام خواهد شد)
تمامی دیدارها در ورزشگاه شهدای شهر قدس انجام می‌شود.