کد: 129875503 بهمن 1394 ساعت 12:336.4K بازدید

میهایلوویچ: ساری مرتکب اشتباه شد

سینیشا میهایلوویچ، سرمربی میلان به انتقاد از مائوریزیو ساری، سرمربی ناپولی به خاطر توهین نژادپرستانه او به مانچینی پرداخت و این کار را یک اشتباه خواند.
میهایلوویچ: ساری مرتکب اشتباه شد
به گزارش "ورزش سه"، در جریان دیدار ناپولی و اینتر در جام حذفی ایتالیا،‌سرمربیان دو تیم با یکدیگر درگیر شدند و پس از بازی مانچینی عنوان کرد که ساری توهین نژادپرستانه به او کرده است. ساری دو جلسه از همراهی ناپولی محروم شد و حال میهایلوویچ از این کار او انتقاد کرد.
او گفت:" من هم مانچینی و هم ساری را می‌شناسم.فکر نمی‌کنم ساری نژادپرست باشد و او یک اشتباه کرد و خودش هم اعتراف کرد. گاهی چیزهایی در زمین اتفاق می‌افتد که من هم خوب متوجه آن هستم،‌حتی وقتی که بازی می‌کردم. ما مربیان باید الگو باشیم. فشار و تنش باعث می‌شود حرف‌هایی بزنید که در ذهنتان نیست."
میهایلوویچ ادامه داد:" درباره مانچینی هم باید به حساسیت و شخصیت او احترام گذاشت. اگر من جای او بودم،‌رو در رو بهتر صحبت می‌کردم ولی بار دیگر یک اتفاق تلخ رخ داده است. فکر نمی‌کنم جنگی به پا شده باشد بلکه قضیه همچنان فوتبالی است."
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار