کد: 129884203 بهمن 1394 ساعت 17:0410.1K بازدید

باید نقاط ضعف مان را پوشش دهیم

گل‌محمدی: در بدنسازی بودیم و باختیم

یحیی گل محمدی که تیمش در جام شهدا برابر صبای قم بازنده شد در پایان بازی به تشریح شرایط این دیدار پرداخت.
گل‌محمدی: در بدنسازی بودیم و باختیم
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی ذوب آهن که تیمش بازی را فوق العاده شروع کرده بود و در ثانیه 30 نیز توانسته بود از حریف پیش بیفتد در نهایت بازی را واگذار کرد تا به دیدار رده بندی برود. یحیی گل محمدی در مورد این بازی گفت: فکر می کنم این بازی ها کمک می کند به هماهنگی خوبی دست یابیم. نیمه اول خوب بازی کردیم و گردش توپ خوبی نیز داشتیم.

وی ادامه داد: تغییرات زیادی داشتیم و تیم ما هم در بدنسازی به سر می برد. تمرینات زیادی پشت سر گذاشته بودیم و تیم ما خسته بود. تیم صبا هم خوب بازی کرد و روی ضربات ایستگاهی کار کرده و باید نقاط ضعف مان را پوشش دهیم.

گل محمدی در مورد جام شهدا گفت: از تمام دست اندرکارانی که این جام را ترتیب دادند تشکر می کنم و امیدوارم این حرکت خوب ادامه دار باشد.
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار