کد: 130436725 بهمن 1394 ساعت 23:2221.7K بازدید

نصیرزاده: پنالتی و گل سالم ذوب آهن دیده نشد

کارشناس داوری برنامه شبهای فوتبالی گفت: ذوب آهن در دیدار با استقلال اهواز از داوری متضرر شد و داور مسابقه گل سالم این تیم را مردود اعلام کرد، ضمن اینکه یک پنالتی نیز برای این تیم گرفته نشد.
نصیرزاده: پنالتی و گل سالم ذوب آهن دیده نشد
به گزارش "ورزش سه"، هوشنگ نصیرزاده که امشب به عنوان کارشناس در برنامه شبهای فوتبالی حضور یافته بود در مورد خطای هند بازیکن در آخرین ثانیه های نیمه اول دیدار ذوب آهن و استقلال اهواز گفت: این برخورد به وضوح هند بود و بایستی پنالتی اعلام می شد.

همچنین هوشنگ نصیرزاده در مورد گل کاوه رضایی در نیمه دوم که داور مسابقه آن را آفساید اعلام کرد متذکر شد که داور دچار خطا شده است و گل رضایی به اشتباه مردود اعلام شده است.

به این ترتیب ذوب آهن بار دیگر از داوری متضرر شد و در بازی که می توانست امتیازاتش را از آن خود کند در دو صحنه تاثیرگذار متضرر شد.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار