کد: 131194028 اسفند 1394 ساعت 15:37

بگریستین: امیدوارم مصدومان‌سیتی به PSGبرسند

تیکی بگریستین، مدیر ورزشی اسپانیایی باشگاه منچسترسیتی چندان از قرعه تیمش در یک چهارم لیگ قهرمانان راضی نیست.
بگریستین: امیدوارم مصدومان‌سیتی به PSGبرسند
به گزارش "ورزش سه"، سیتی که برای اولین بار است در این مرحله حاضر می شود باید به مصاف پاری سن ژرمنی برود که سه فصل متوالی است که در این دور از رقابت ها حذف می شود.

بگیریستین در واکنش به قرعه سیتی گفت:" PSG حریف بزرگ و دشواری است ولی ما همچنان در رویای صعود به نیمه نهایی هستیم. پاری سن ژرمن سال به سال بهتر شده و پیشرفت کرده است و قصد دارند به طلسم حذف شدن در یک چهارم نهایی پایان دهند ولی ما اولین بار است که در این مرحله حاضر هستیم.

امیدوارم مصدومانمان به این بازی حساس برسند. به تصویر تیمی ابتدای فصلمان نگاه نکنید. در حال حاضر مصدومان زیادی داریم و تیممان ناقص است. همه امیدواریم که بازیکنان کلیدیمان تا بازی با PSG به فرم خوب خود برسند."
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار