کد: 132459221 اردیبهشت 1395 ساعت 19:0963.4K بازدید

پایان ماجراجویی خونه به خونه در لیگ دسته اول

تیم فوتبال خونه به خونه بابل با تساوی پرگل 3 ـ 3 در اردبیل شانس بزرگ صعود به لیگ برتر را از دست داد.
پایان ماجراجویی خونه به خونه در لیگ دسته اول

به گزارش "ورزش سه"، بابلی‌ها که مثل مسابقات قبلی تهاجمی مسابقه را آغاز کردند، با گل‌های باقری و غلامی 2 ـ صفر از حریف پیش افتادند اما سپس با 3 گل حمله‌وران اردبیل از حریف عقب افتادند. در نهایت باز هم این روح‌الله باقری بود که در جوی عجیب و غریب از روی نقطه  پنالتی دروازه حریف را باز کرد تا یک تساوی حاصل کار خونه به خونه در اردبیل باشد. این بازی در پایان صحنه‌های عجیبی را به خود دید و بازیکنان تیم میهمان در حال حاضر در رختکن خود حبس شده‌اند. 


این تیم پرطرفدار و پرسروصدا که سرمایه‌گذاری مناسبی در لیگ دسته اول داشته در مسابقه قبلی مقابل مس هم با وجود پیش افتادن از حریف موفق به حفظ نتیجه نشد. اگر آنها فقط در همین دو بازی حریفان خود را شکست می‌دادند امروز سومین تیم صعودکننده به لیگ برتر بودند. 


در نهایت خونه به خونه که از 37 بازی 57 امتیاز به دست آورده با توجه به بازی فجر مقابل نفت آبادان شانسی برای صعود به لیگ برتر ندارد. در عین حال تیم شهرداری اردبیل هم با تساوی امروز در منطقه خطر باقی ماند. آنها برای بقا احتیاج به برد مقابل پیکان و توقف دو تیم پارسه یا فولادیزد دارند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار