کد: 132726101 خرداد 1395 ساعت 12:38

محموله اول جیووا تحویل فدراسیون فوتبال شد

شاگردان کی‌روش فردا نونوار می‌شوند

اسپانسر البسه تیم ملی اولین محموله لباس‌های این تیم را به فدراسیون فوتبال تحویل داد.
شاگردان کی‌روش فردا نونوار می‌شوند

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، اردوی تیم ملی فوتبال ایران از فردا در تهران آغاز می‌شود با این تفاوت که نسبت به اردوهای گذشته، این بار ملی پوشان با لباس‌های یک برند جدید پس از چندین سال، تمرینات خود را انجام خواهند داد.

 

بر همین اساس طی روزهای گذشته البسه تیم ملی و وسایل مورد نیاز از جمله پیراهن تمرین، گرمکن، شورت و ساق، کاور، کتونی‌های رانینگ و ... از سوی شرکت جیووا در اختیار فدراسیون فوتبال قرار گرفته تا شاگردان کی‌روش رسماً از تمرین فردا نونوار شوند.

 

البته از سوی فدراسیون فوتبال این طور اعلام شده که جیووا در این مرحله از تمرین مورد آزمایش‌های عملی و میدانی قرار گرفته تا ارزیابی نسبی از کیفیت و طرح‌های این لباس‌ها به عمل بیاید.

 

همچنین لباس رسمی تیم ملی برای دیدار با مقدونیه هفته آینده تحویل این تیم می‌شود که البته این لباس نسبت به لباسی که از آن رونمایی شد، تغییرات اندکی خواهد داشت.

 

البته مسئولان جیووا اعلام کرده‌اند لباس تیم ملی در بازی‌های انتخابی جام جهانی 2018 روسیه به طور کامل متحول خواهد شد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شاگردان کی‌روش فردا نونوار می‌شوند | ورزش سه