کد خبر : 1330543 | 13 خرداد 1395 ساعت 13:55 | 7.1K بازدید | 0 دیدگاه

مولر: فشارها بر آلمان زیاد است

توماس مولر، هافبک تیم ملی آلمان تایید کرد که آنها برای یورو 2016 تحت فشار هستند.

مولر: فشارها بر آلمان زیاد است

به گزارش "ورزش سه"، تیم یواخیم لوو سال 2014 قهرمان جام جهانی شد ولی در مقدماتی یورو عملکرد خوبی نداشت و مقابل لهسستان و جمهموری ایرلند متحمل شکست شد. حال مولر عنوان کرد که او و هم تیمی‌هایش به خاطر عنوان قهرمانی، تحت فشار هستند.

 

1116877

 


او گفت:" ما با چالشی بزرگ روبرو هستیم. به عنوان قهرمان جهان مسلما یکی از مدعیان قهرمانی هستم. به همین علت، فشارها بر ما زیاد خواهد بود و باید با آن روبرو شد. پس از جام جهانی مشکلاتی داشتیم و در مقدماتی عالی نبودیم. می‌خواهیم نشان دهیم که پیشرفت کرده ایم و می‌توانیم برای جام بجنگیم."


مولر درباره تلاشش برای آقای گلی گفت:" البته که گلزنی بخش بزرگی از فوتبال من است ولی در کل من هیچگاه مهاجمی نبوده ام که کیفیت اصلی ام گلزنی باشد. گلزنی ام برای خودم و تیم اتفاق خیلی خوبی است ولی تمرکزم روی کسب عناوین فردی نیست."

دیدگاه‌ها