داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا
سیمون مارسینیاک لهستانی قضاوت دیدار اینتر و بارسلونا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را عهدهدار شد.

به گزارش "ورزش سه"، با اعلام یوفا، سیمون مارسینیاک، داور لهستانی و باتجربه فوتبال اروپا به عنوان داور دیدار برگشت اینتر و بارسلونا در ورزشگاه جوزپه مهآتزا منصوب شد.
مارسینیاک پیش از این دو بار قضاوت بازیهای رودرروی اینتر و بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا را برعهده داشته و جالب آنکه هر دو بازی با تساوی به پایان رسیده است اما در پنج بازی اخیر بارسلونا که مارسینیاک قضاوت آنها را بر عهده داشته است، بلوگرانا در هیچ یک از آنها به پیروزی نرسیده است.
در طرف مقابل اینتریها خاطرات بهتری نسبت به بارساییها از مارسینیاک دارند و در پنج دیداری که این داور لهستانی برای آنها قضاوت کرده موفق به کسب دو پیروزی شدهاند.
ضمن آنکه مارسینیاک قرار است روز یکشنبه هفته آینده دیدار کراکوویا و لژیا گدانسک در فینال جام حذفی لهستان را نیز قضاوت کند و تنها یک روز بعد از پایان این دیدار راهی میلان خواهد شد تا مصاف حساس نراتزوری و بلوگرانا را سوت بزند.
جالب آنکه مارسینیاک هفته گذشته قضاوت دیدار النصر در لیگ روشن عربستان را برعهده داشت و حالا باید آماده حضور در یکی از حساسترین دیدارهای دوران حرفهای خود شود.