کد: 134273531 تیر 1395 ساعت 20:5116.2K بازدید

توخل: می خواهم بار دیگر لبخند گوتزه را ببینم

سرمربی دورتموند امیدوار است خرید جدید تیمش بار دیگر به روزهای اوج بازگردد.
توخل: می خواهم بار دیگر لبخند گوتزه را ببینم

به گزارش "ورزش سه"، پیوستن ماریو گوتزه به دورتموند می تواند جنجال های زیادی را در طول فصل از سوی هواداران متعصب این تیم به همراه داشته باشد. با این حال توماس توخل، سرمربی دورتموند، می گوید امیدوار است گوتزه این شرایط را پشت سر بگذارد.

 

1128045

 

او گفت:" ماریو مسیر سخت را انتخاب کرده و می خواهد بار دیگر به استادیوم ما بازگردد. او می توانست انتخاب های دیگری را داشته باشد اما با انتخاب دورتموند نشان داد که به دنبال شروعی دوباره است. باور دارم که گوتزه می تواند با کنترل کردن شرایط بار دیگر محبوب هواداران دورتموند واقع شود."

 

توخل در ادامه گفت که دوست دارد بار دیگر خوشحالی گوتزه را ببیند:" مشتاق هستم تا بار دیگر ببینم ماریو در زمین لبخند می زند. او دیگر عضوی از تیم دورتموند است و باید همچون دیگران حمایت شود."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار