کد: 134741717 مرداد 1395 ساعت 14:2170.6K بازدید

پس از جلسه با مدیران باشگاه

گل‌محمدی در ذوب‌آهن ماندگار شد

سرمربی تیم ذوب آهن با مسئولان این باشگاه به توافق رسید.
گل‌محمدی در ذوب‌آهن ماندگار شد

به گزارش "ورزش سه"، یحیی گل محمدی که صبح امروز در جلسه انضباطی باشگاه ذوب آهن شرکت کرده بود،‌با مسئولان این باشگاه به توافق رسید و از امروز کارش را از سر خواهد گرفت.

 

در جلسه امروز گل محمدی و مسئولان ذوب آهن صحبت ها و توضیحات خود را درباره علل بروز اختلاف مطرح کردند. پس از بیان صحبت ها توافق حاصل شد تا گل محمدی به کارش در ذوب آهن ادامه دهد.


فریدونی عضو هیات مدیره باشگاه ذوب آهن با تایید این خبر اعلام کرد سوءتفاهمات برطرف شده و گل محمدی از امروز کارش را دوباره آغاز خواهد کرد.

 

گل محمدی امروز به تمرین ذوب آهن می رود و بازیکنان را آماده دیدار هفته چهارم مقابل گسترش فولاد خواهد کرد.

 

گفتنی است، سرمربی ذوب آهن به دلیل اختلاف با مدیرعامل باشگاه از همراهی تیمش محروم شده بود و به همین خاطر در جلسه انضباطی باشگاه حضور پیدا کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار