کد: 134995025 مرداد 1395 ساعت 05:0824.3K بازدید

تفتیان: حضور در نیمه‌نهایی موفقیت نبود

ملی پوش دوی ١٠٠ متر کشورمان گفت: دوست داشتم من به جای دونده ژاپنی اولین آسیایی باشم که به فینال المپیک راه می‌یابد.
تفتیان: حضور در نیمه‌نهایی موفقیت نبود

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، حسن تفتیان پس از اتمام مسابقه اش در دیدار نیمه نهایی المپیک ٢٠١٦ ریو گفت: تمام تلاشم را کردم اما به آرزو و انتظاری که از خودم داشتم نرسیدم. خیلی دوست داشتم اولین آسیایی باشم که به فینال بازی ها راه می‌باید اما این مهم نصیب دونده ژاپنی شد.


وی ادامه داد: خیلی تلاش کرده بودم اما امشب فهمیدم برای صعود به فینال و موفقیت باید خیلی بیشتر از این تلاش کنم. هر کسی که باید کاری برایم می‌کرد به بهترین شکل انجام داد. من مقصر بودم و بابت این شکست شرمنده مردم و خانواده ام شدم و عذر می‌خواهم.

 

تفتیان یادآور شد: خیلی‌ها می‌گویند حضور در نیمه نهایی یک افتخار و تاریخ سازی است اما این برای من موفقیت نیست، چیزی که در ذهن من بود صعود به فینال بود که اتفاق نیافتاد. پس من موفق نبودم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار