کد: 135545515 شهریور 1395 ساعت 12:3212.8K بازدید

تشکر دوباره ساکت از دولت

به نظر می رسد اهتمام دولت این بار برای رفع مشکلات سخت افزاری تیم ملی جدی تر از گذشته است. پیش تر شاهد این بودیم که تیم ملی مسیر های دور دست را با پروازهای عادی طی می کرد و حتی گاهی به خاطر ارزانی بلیت سفرهایش به شرق دور دو پروازه می شد و ساعت ها به طول می کشید.
تشکر دوباره ساکت از دولت

به گزارش "ورزش سه"، اما این بار با تاکید کی روش و هم چنین تلاش فدراسیون فوتبال تیم ملی با پرواز چارتر به چین رفته و حتی قرار است در بازی های آتی هم با پروازه های اختصاصی به کشورهای حریف سفر کند که این بی شک یک اقدام خوب و البته حرفه ای است.


محمد رضا ساکت ، رئیس سازمان تیم های ملی به این خاطر یک بار دیگر از دولت تشکر کرده و می گوید: « تلاش مجموعه فدراسیون بر رعایت و تامین استانداردهای لازم برای تیم ایران در رقابت های مقدماتی جام جهانی است تا در ادامه رقابت ها ضمن کسب نتایج لازم عملکرد مناسب تری داشته باشد. همه مسئولان در کشور اعم از ورزشی و غیر ورزشی تلاش کرده و دارند که موانع پیش روی تیم ملی فوتبال ایران برای ایجاد شرایطی همراه با آرامش فراهم شود تا در بازیهای پیش رو نتایج مورد نظر کادر فنی کسب شود. فراهم شدن هواپیمای اختصاصی با توجه به فاصله کم زمان بازی با قطر و چین و بعد مسافتی طولانی تا شهر شن یانگ کار بسیار ارزشمندی است که سبب شده ملی پوشان با شرایط بهتر و مناسبت تری وارد چین شوند و این کار مهم با حمایت دولت انجام شد که جای تشکر و قدردانی دارد. »

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار