کد: 138405712 دی 1395 ساعت 00:2543.5K بازدید

ونگر:

انتخاب من برای آرسنال یک ریسک احمقانه بود

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است که این باشگاه در سال 1996 با انتخاب او، دست به یک ریسک احمقانه زد.
 انتخاب من برای آرسنال یک ریسک احمقانه بود

به گزارش "ورزش سه"، ونگر بعد از موفقیت با موناکو در لیگ فرانسه، به ژاپن رفت تا هدایت ناگویا گرامپوس ایت را برعهده بگیرد و در حالی که چندان نام شناخته شده ای در فوتبال انگلیس نبود، در سال 1996 جانشین بروس ریوچ در هایبری شد؛ اتفاقی که او معتقد است در فوتبال امروز تکرار نخواهد شد.

 

 

1157909

 

 

او به اونینگ استاندارد گفت:" آنها ریسک احمقانه ای کردند. بله، باید شجاع بود اما مانند هرچیز دیگر، وقتی قمار می کنید، همان اندازه که ممکن است کار درستی کرده باشید، همان اندازه هم احتمال اشتباه وجود دارد.

 

فکر می کنم آرسنال یک تعادل شگفت انگیزی بین احترام به سنت و پیشرفت کردن برقرار کرد. این چیزی است که همه ما به طور ایده آل می خواهیم به آن برسیم. آیا ممکن است این اتفاق امروزه رخ بدهد؟ مطمئن نیستم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار