کد: 138524116 دی 1395 ساعت 20:00123.6K بازدید

بیشترین آرا برای سرخیو راموس

تیم منتخب سال یوفا در انحصار رئال و بارسا

اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا، تیم منتخب سال 2016 را معرفی کرد و در بین 11 بازیکن این تیم، 8 بازیکن از لالیگا حضور دارند.
تیم منتخب سال یوفا در انحصار رئال و بارسا

به گزارش "ورزش سه"، در این تیم که با سیستم 3-3-4 آرایش شده، جان لوئیجی بوفون، کاپیتان یوونتوس، بالاتر از مانوئل نویر، دروازه بان آماده بایرن، توانست در ترکیب اصلی تیم منتخب قرار بگیرد. او بعد از 9 سال غیبت توانست بار دیگر در تیم منتخب یوفا قرار بگیرد.

 

 

1164802

 

 

در خط دفاعی نام یک یوونتوسی دیگر هم دیده می شود؛ لئوناردو بونوچی بعد از فابیو کاناوارو و جانلوکا زامبروتا، سومین مدافع تاریخ یوونتوس است که در این تیم قرار می گیرد.

 

آخرین بازیکن غیرلالیگایی تیم منتخب، جروم بواتنگ، مدافع ملی پوش آلمانی بایرن مونیخ است. او که سه بار نامزد قرار گرفتن در تیم منتخب یوفا شده بود، برای اولین بار توانست در این تیم قرار بگیرد.

 

جرارد پیکه، مدافع بارسا هم برای پنجمین بار حضور در تیم منتخب یوفا را تجربه کرد و به این ترتیب با رکورد فیلیپ لام برابر شد.

 

 

1171274

 

 

در بین مدافعان، تنها کارلوس پویول و سرخیو راموس به دفعات بیشتری در این تیم جا گرفتند. کاپیتان رئال امسال با بیشترین آرا در بین 11 بازیکن منتخب، برای ششمین بار در تیم منتخب یوفا قرار دارد.

 

در خط میانی هم نام دو ستاره رئال و یک ستاره از بارسا قرار دارد؛ لوکا مودریچ، تونی کروس و آندرس اینیستا. مودریچ بعد از سه بار نامزدی، سرانجام به عنوان اولین بازیکن کروات، در تیم سال یوفا قرار گرفت.

 

 

1171275

 

 

تونی کروس که در سال 2014 و بعد از قهرمانی با آلمان در جام جهانی، در تیم سال یوفا قرار گرفته بود، با بازی های خوبش در سال 2016، بار دیگر در این فهرست جای گرفت؛ و آندرس اینیستا برای ششمین بار در تیم منتخب یوفا قرار گرفت و اکنون بالاتر از ژاوی و کریس رونالدو، بیش از هر هافبکی حضور در این تیم را تجربه می کند. (رونالدو 5 بار به عنوان هافبک در تیم منتخب یوفا قرار گرفته بود.)

 

 

1161292

 

 

 

در خط حمله هم مطابق انتظار بیشترین آرا به کریس رونالدو، لیونل مسی و آنتوان گریزمان داده شد. در حالی که گریزمان برای اولین بار در تیم منتخب یوفا قرار می گیرد، مسی و رونالدو به ترتیب برای هشتمین  و یازدهمین بار حضور در تیم منتخب یوفا را تجربه می کنند. رونالدو پیش از این، 5 بار به عنوان هافبک و 5 بار به عنوان مهاجم در تیم منتخب قرار گرفته بود.

 

 

1171276

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار