کد: 138555718 دی 1395 ساعت 12:2857.6K بازدید

عیادت جعفرکاشانی از کاشف منصوریان(عکس)

مسئولان حمایت از قهرمانان به عیادت یکی از پیشکسوتان قدیمی فوتبال رفتند.

به گزارش "ورزش‌سه"، ایرج قلیچ خانی، پیشکسوت قدیمی فوتبال ایران از سوی مسئولان صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمانان مورد تقدیر قرار گرفت.


جعفر کاشانی به همراه برخی دیگر از مسئولان صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمانان با حضور در منزل ایرج قلیچ خانی از زحمات این پیشکسوت قدیمی فوتبال تشکر و از وی تقدیر به عمل آوردند.

 

1171594


ایرج قلیچ‌خانی که در سال 1355 مربی تیم ملی جوانان بود و در سال 1360 هم هدایت تیم امید را بر عهده داشت، به بیماری پارکینسون مبتلاست و تقریبا دو سالی می‌شود که کسی سراغی از او نمی‌گیرد.

 

1171592


قلیچ‌خانی که عمری را در فوتبال گذراند و بازیکنان بزرگی مثل علیرضا منصوریان، مرتضی فنونی‌زاده، محمد پنجعلی، بهانم سراج، علی اکبریان، رحیم میرآخوری، مجتبی خیراندیش، فیروز کریمی، حمید فرزام‌نیا، بهروز پرورش‌خواه و ... را تحویل این فوتبال داد، امروز مورد عیادت مسئولان صندوق قهرمانان مواجه شد. قلیچ‌خانی این روزها به توجه بیشتری نیاز دارد و چه خوب است که مسئولان ورزش کشور پیسکشوتان ورزش ایران و به خصوص قلیچ‌خانی‌ها را فراموش نکنند و هر از گاهی از کسانی که آجر به آجر این فوتبال را چیده‌اند، سراغی بگیرند.

 

1171593

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار