کد: 140042114 اسفند 1395 ساعت 14:1953K بازدید

رضایی: کمبود در پرسپولیس قابل پیش‌بینی بود

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: مسئولین پرسپولیس از ابتدای فصل نباید تیم شان را طوری می بستند که در این مقطع با کمبود بازیکن مواجه شوند.
رضایی: کمبود در پرسپولیس قابل پیش‌بینی بود

 به گزارش "ورزش سه"، رحمان رضایی در خصوص شرایط این روزهای پرسپولیس گفت: "معضل بزرگ پرسپولیس این است که این تیم در این مقطع با کمبود بازیکن مواجه است. خوب شد که الان پرسپولیس هفت هشت ده امتیاز از تیم های دوم و سوم جدول جلو افتاده و یک حاشیه امنیت دارد. وگرنه این کمبود بازیکن در این مقطع کار دست پرسپولیس می داد.

تعجب می کنم چرا پرسپولیسی ها در ابتدای فصل به اندازه کافی بازیکن در پست های مختلف نگرفتند. آنها به اندازه ترکیب ثابت شان بازیکنان خوب گرفتند و این ترکیب ثابت هم تا جایی که فشار روی تیم نبود جواب داد. این تیم از جام حذفی هم زود حذف شد و این برایش یک توفیق بود که همه تمرکزش روی لیگ باشد. وگرنه زودتر از این ها به کمبود بازیکن می خورد. حالا که وارد جام باشگاه های آسیا شده و بازی ها فشرده شده، مصدومیت ها زیاد می شود و معمولا در این مقطع از لیگ تعداد محرومان تیم ها هم بالا می رود."

 

رضایی در پایان گفت: "برانکو باید از همه تجربه اش در این مقطع استفاده کرده و تیمش را مدیریت کند تا از این بحران کمبود بازیکن به سلامت عبور کند. همانطور که گفتم حاشیه امنیت این تیم اختلاف زیاد امتیازی است که با تیم های تعقیب کننده اش دارد."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رضایی: کمبود در پرسپولیس قابل پیش‌بینی بود | ورزش سه