کد: 140132117 اسفند 1395 ساعت 19:4831.1K بازدید

وعده مدیرعامل تراکتورسازی به بازیکنان

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی به بازیکنان تیمش وعده داد تا قبل از پایان سال بخشی از مطالبات آنها را پرداخت کند.
وعده مدیرعامل تراکتورسازی به بازیکنان

به گزارش "ورزش سه"، کادرفنی و بازیکنان تیم تراکتورسازی چند ماهی است هیچ دریافتی نداشته‌اند. آنها در نیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر حدود 50 درصد از مطالبات خود را دریافت کردند اما این در حالی است که تعدادی از بازیکنان مبالغ زیادی از فصل گذشته طلبکار هستند و همین موضوع باعث دلخوری‌شان شده است.


در دیداری که مصطفی آجورلو، مدیرعامل تراکتورسازی با بازیکنان داشته، پرداخت حدود دو میلیارد به خارجی‌های سابق برای جریمه نشدن باشگاه از سوی فیفا دلیل اصلی عدم پرداخت مطالبات عنوان شده است. 


آجورلو همچنین به تراکتوری‌ها قول داده با وجود همه مشکلات درصدی از مطالبات آنها را تا قبل از عید نوروز به حسابشان واریز کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار