کد: 140631415 فروردين 1396 ساعت 13:33

راکیتیچ: از تقابل با یووه ناراحت شدم

ایوان راکیتیچ، هافبک بارسلونا تاکید کرد که از تقابل با یوونتوس در چمپیونزلیگ خوشحال نشده است.
راکیتیچ: از تقابل با یووه ناراحت شدم

به گزارش "ورزش سه"، دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ به مصاف یکدیگر خواهند رفت و فینال 2015 را که با برتری 3-1 بارسا همراه شد تکرار خواهند کرد.

 

بازی رفت سه شنبه هفته بعد در تورین برگزار خواهد شد و راکیتیچ در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت، از ناراحتی اش پس از تقابل با یووه صحبت کرد.

 

1184527

 

 

او گفت:" از قرعه خوشحال نبودم. ما با یووه در فینال دو سال پیش بازی کردیم و می‌دانیم که چقدر قدرتمند هستند. مانژوکیچ هم همین را به من گفت که آنها نیز نمی‌خواستند با ما روبرو شوند. یووه هیچ نقطه ضعفی ندارد، آنها دقیقا می‌دانند چطور بازی کنند. کار دشواری خواهیم داشت.

 

آنها 5 بار پیاپی است که قهرمان سری آ هستند و امسال هم صدرنشین آن، دو فصل پیش فینالیست لیگ قهرمانان بودند و وقتی صحبت فوتبال ایتالیا می‌شود، آنها مرجع هستند. می‌توانند این روند را ادامه دهند. تاریخی استثنایی پشت یووه است و جزء آن 5 الی 10 تیم برتر اروپا هستند که به پیروزی عادت دارند."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار