کد: 140672217 فروردين 1396 ساعت 12:1855.1K بازدید

میناوند؛ پیشکسوتی که پرسپولیس را تنها نگذاشت

پرسپولیس در روزی که با دو باخت پیاپی از نظر روحی و روانی در شرایط سختی برابر پیکان قرار گرفته بود، موفق به شکست شاگردان مجید جلالی شد.

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان برانکو ایوانکوویچ که طی فصل اخیر آمار و رکوردهای جالب توجهی را به نام خود رقم زده اند، در طول دو بازی قبلی خود پیش از جدال برابر پیکان با دو شکست برابر الریان قطر و نفت آبادان با شرایط روحی و روانی نامساعدی مقابل شاگردان مجید جلالی قرار گرفتند و همین مساله باعث شد تا در نیمه اول نتوانند از فرصت های خود سود ببرند.


در این بین حمایت هواداران و پیشکسوتان باشگاه می توانست فاکتور مهمی برای بازیابی روحی سرخپوشان محسوب شود. اتفاقی که علی کریمی با حضور در اردوی پیش از بازی و در ادامه مهرداد میناوند با حضور در استادیوم و حمایت کامل از تصمیمات برانکو ایوانکوویچ رقم زدند. در روزهایی که پیشکسوتان پرسپولیس با درخواست خود مبنی بر بازگرداندن رامین رضاییان و مقابله با تصمیم برانکو در کنار او حضور نداشتند و دیسیپلین او را زیر سوال بردند، میناوند توانست با شناختی که ذهنیت این مربی با توجه به شاگردی اش دارد، حمایت کامل خود را از "تیم پرسپولیس" اعلام کرده و در کنار آنها حضور داشته باشد.

 

1190960

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار