کد: 140965729 فروردين 1396 ساعت 22:00

دنی آلوس: هنوز هم طرفدار بارسلونا هستم

دنی آلوس، ستاره برزیلی یوونتوس در نشست خبری پیش از دیدار فردا شب برابر بارسلونا شرکت کرد.​​​​​​​
دنی آلوس: هنوز هم طرفدار بارسلونا هستم


به گزارش "ورزش سه"، دنی آلوس بعد از سالها حضور با لباس بارسلونا، حالا فردا شب قرار است برابر این تیم به میدان برود.

 

دنی آلوس گفت: "بازگشت به نوکمپ بسیار احساسی خواهد بود و من تا به حال چنین فرصتی را نداشته ام. از نظر من شانس ما برای صعود 60 و شانس حریف 40 درصد است.

 

با تمام احترام می دانیم که بازی کردن در نوکمپ دشوار است و ما نه برای دفاع کردن، که برای گل زدن بازی می کنیم. تمام تلاش ما تحت فشار قرار دادن بارسا است و زدن یک گل در نوکمپ تفاوت بزرگی در شرایط ایجاد می کند.

 

 

1193753

 

 

در پایان فصل قبل ما دستاوردهای بزرگی داشتیم و من هنوز هم هوادار بارسلونا هستم اما در زندگی حرفه ای خودم نیاز به حضور در تیمی دیگر را حس کردم. بارسلونا در گوشه ای از قلب من جایگاه جدایی دارد اما باید این قسمت را از زندگی حرفه ای خود جدا کنم.

 

اگر در مورد جدایی از بارسا حرف زدم دلیلش این بود که احساس متناقضی در این ارتباط داشتم و فکر می کردم برای این کار تحت فشار بوده ام. برای ابراز این صحبت ها با رسانه های مادریدی حرف زدم زیرا می دانستم رسانه های بارسا حرف هایم را دستکاری می کنند."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار