کد: 140987130 فروردين 1396 ساعت 19:2115.6K بازدید

مورینیو: در ابتدا برای لیگ اروپا انگیزه نداشتیم

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی یونایتد در مورد دیدار فردا شب تیمش در لیگ اروپا برابر اندرلخت صحبت کرد.​​​​​​​
مورینیو: در ابتدا برای لیگ اروپا انگیزه نداشتیم

 

به گزارش "ورزش سه"، علیرغم دریافت گل در لحظات پایانی، بازی رفت در بلژیک با نتیجه 1-1 به پایان رسید و شیاطین سرخ از شانس بالایی برای صعود به نیمه نهایی برخوردار هستند.

 

نیمکت نشینی مارسیال: "حدود 10 ماه است کنار یکدیگر هستیم و حالا هم من بیشتر بازیکنان را می شناسم هم بازیکنان مرا.

 

بازیکنان باید علایق من را دانسته و در راستای آن حرکت کنند. آیا از نظر من مارسیال پتانسیل بالایی دارد؟ بله اما او باید آنچه من می خواهم را انجام دهد."

 

 

1192765

 

 

رقابت های لیگ اروپا: "برای باشگاه بزرگی مانند منچستریونایتد طبیعی است که در ابتدای شروع لیگ اروپا خیلی انگیزه بالایی نداشته باشد اما در این مرحله باید بسیار پرانگیزه بود.

 

رومرو سنگربان یونایتد برای لیگ اروپا نیست اما فردا برابر اندرلخت در ترکیب اصلی خواهد بود. اگرچه اولویت ما حضور او در لیگ اروپاست، اما ما باید شرایط دخیا را نیز برای بازی کردن در نظر بگیریم.

 

بسیار خوب است بدانیم که اگر برابر اندرلخت گل نخوریم صعود خواهم کرد. رکورد بازی های خانگی ما در لیگ برتر خیلی خوب نیست اما در لیگ اروپا شرایط رضایت بخش است."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار