کد: 141883208 خرداد 1396 ساعت 15:28

آیان در ریاست فدراسیون جهانی وزنه‌برداری باقی ماند

رئیس فعلی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در سمت خود ابقا شد.
آیان در ریاست فدراسیون جهانی وزنه‌برداری باقی ماند

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، نمایندگان 187 فدراسیون عضو فدراسیون جهانی وزنه‌برداری (IWF) امروز (دوشنبه) در بانکوک، پایتخت تایلند گردهم آمدند تا در رأی‌گیری انتخابات این فدراسیون شرکت کنند. بر این اساس تاماش آیان، رئیس فعلی این فدراسیون با کسب 86 رأی موفق به پیروزی در این انتخابات شد و در پست خود ابقا شد. آنتونیو اورسو از ایتالیا جدی‌ترین رقیب آیان مجارستانی در این انتخابات بود که با کسب 61 رأی نتوانست راه به جایی ببرد.

 

در این انتخابات محمد یوسف المنا از قطر، نیکو ولاد از رومانی، تاماش آیان از مجارستان، آنتونیو اورسو از ایتالیا برای احراز پست ریاست فدراسیون وزنه‌برداری با یکدیگر رقابت می‌کردند.

 

تاماش آیان 78 ساله که در سال 1976 به سمت دبdرکلی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری منصوب شد، از سال 2000 تاکنون ریاست این فدراسیون را بر عهده داشته و حالا  در  پنجمین انتخابات متوالی به پیروزی رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آیان در ریاست فدراسیون جهانی وزنه‌برداری باقی ماند | ورزش سه