کد: 142012115 خرداد 1396 ساعت 15:01

کریمی: مونته نگرو کیفیت بازیکنان را افزایش داد

عضو تیم‌ ‌ملی فوتبال گفت: بازی برابر مونته نگرو که در اروپا از جایگاه بالایی برخوردار است، تجربه خوبی بود.
کریمی: مونته نگرو کیفیت بازیکنان را افزایش داد

به‌ گزارش "ورزش سه" و به نقل از ‌سایت فدراسیون فوتبال، علی کریمی، بازیکن تیم ملی فوتبال گفت: مسابقه بسیار خوبی برای ما در مقابل یک تیم خیلی خوب بود چرا که مونته نگرو در مرحله انتخابی جام جهانی در اروپا در جایگاه بسیار خوبی در گروهش قرار دارد. ما این فرصت را داشتیم که بازیکنان جدیدی را آزمایش کنیم. به عقیده من ما نمایش خوب و آزمون خوبی را پشت سر گذاشتیم.

 

وی درباره کیفیت تیم حریف در ادامه‌ بیان‌ کرد: برای ما بسیار خوب است که در مقابل این حریفان قرار بگیریم و در طول مسابقه تا این حد تحت فشار باشیم. مصاف با مونته نگرو باعث شد تا سطح کیفیت بازیکنان بالا رود و موجب رقابت بیشتر ما می‌شود.

 

کریمی در پایان درباره مسابقه با ازبکستان گفت: ما اکنون ۷ روز جهت بازیابی و آمادگی برای مسابقه با ازبکستان فرصت داریم. این بازی می‌تواند بازی سال برای ما باشد. ما این فرصت را خواهیم داشت تا با حمایت هواداران مسابقه دهیم. من این پیام را به آنها میفرستم که روی حمایت آنها در استادیوم حساب می‌کنیم به سبب این که وقتی با هم هستیم قوی‌تریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کریمی: مونته نگرو کیفیت بازیکنان را افزایش داد | ورزش سه