کد خبر : 1420272 | 16 خرداد 1396 ساعت 12:21 | 28.2K بازدید | 0 دیدگاه

بازگشت ستاره ازبک ها به اردوی تیم ملی 

طلسم عادل احمدوف مقابل ایران می‌شکند؟

ستاره گران قیمت و کاپیتان اول ازبکستان با حضور در اردوی آماده سازی این تیم برای مصاف با ایران آماده می شود.

به گزارش "ورزش سه"، عادل احمدوف ستاره گران قیمت و کاپیتان اول ازبک ها از دیروز با اضافه شدن به سایر ملی پوشان استارت آماده سازی خود برای حضور در جدال مرگ و زندگی برابر ایران را زد. این بازیکن که در ابتدای سوپرلیگ چین با قراردادی 8 میلیون یورویی(32 میلیاردتومانی) از باشگاه کراسنودار روسیه به شانگهای چین پیوست تا در کنار ستاره هایی همچون هالک و اسکار برزیلی به میدان برود از دیروز به جمع ملی پوشان ازبکستان پیوست.

 

1203524


عادل احمدوف به عنوان یکی از کلیدی ترین بازیکنان ازبکستان نقش بسزایی در موفقیت های این تیم دارد. بازیکنی که دیدار رفت با ایران را در تاشکند به دلیل مصدومیت از دست داد و همواره در این سال ها با طلسم هایی برای رویارویی با شاگردان کی روش مواجه شده امیدوار است در بازی هفته آینده در تهران این طلسم را بشکند و به ازبک ها کمک کند تا با دست پر ورزشگاه آزادی را ترک کرده و برای رسیدن به جام جهانی امیدوار باقی بمانند.

 

1203525


سایت چمپیونات ازبک در خبری پیرامون احمدوف نوشت:« ساموئل بابایان با توجه به خستگی ناشی از سفر طولانی این بازیکن از چین تصمیم گرفت در بازی تدارکاتی با تایلند به کاپیتان اول خود استراحت بدهد تا احمدوف برای بازی با ایران در روز 22 خردادماه کاملا آماده و سرحال باشد».