کد: 143028307 مرداد 1396 ساعت 10:30

بختیار رحمانی: طلبم را به استقلال بخشیدم

ستاره پیشین فولاد  بعد از یک نیم فصل نه چندان جذاب در استقلال همچنان به هوادارانش در این تیم وفادار است . 
بختیار رحمانی: طلبم را به استقلال بخشیدم

به گزارش "ورزش سه"، هافبک تیم پیکان در حاشیه ی دیدار تیمش مقابل پدیده مشهد گفت: هنوز که هنوز است از استقلال طلب دارم و معوقات قراردادم پرداخت نشده اما مدتهاست ماجرای مطالباتم از استقلال را فراموش کرده و اصلا تمایلی به صحبت در این باره ندارم. 


بختیار رحمانی با تاکید بر اینکه هنوز استقلال را دوست دارد، گفت: طلبم را بخشیدم و هیچگاه در صف طلبکاران قرار نگرفتم. به هیچ عنوان قصد شکایت ندارم، نه در کمیته انضباطی و نه در AFC.


وی افزود: البته آن اوایل پیگیری هایی کردم اما شما بهتر از من می دانید که پروسه وصول مطالبات در فوتبال ایران عمر نوح می خواهد و صبر ایوب که من ندارم. برای همین از خیرش گذشتم و حرفی هم تا کنون در موردش نزدم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بختیار رحمانی: طلبم را به استقلال بخشیدم | ورزش سه