کد: 145403423 مرداد 1396 ساعت 11:56

حاتمی و صادقی سرانجام محروم شدند

دو بازیکن خاطی تراکتورسازی و پیکان به خاطر درگیری هفته گذشته خود محروم شدند.
حاتمی و صادقی سرانجام محروم شدند

به گزارش "ورزش‌سه"، بعد از درگیری فیزیکی فرزاد حاتمی و امیر حسین صادقی که روز پنجشنبه در هتل المپیک رخ داد، کمیته اخلاق نمایندگان خود را به محل اعزام کرد و با دستور موقت رای به محرومیت این دو بازیکن تا اطلاع ثانوی داد. با توجه به اینکه این دستور کمیته اخلاق در روز تعطیل(پنجشنبه) و در وقت غیراداری انجام شده بود، امکان ابلاغ آن به باشگاه های تراکتورسازی و پیکان نبود و به همین خاطر آنها مشکلی برای بازی کردن در هفته سوم لیگ برتر نداشتند.


حالا اما سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال محرومیت این دو بازیکن را به باشگاه ها ابلاغ کردند و بر اساس اعلام فدراسیون این دو بازیکن از بازی در ترکیب تیمشان در هفته چهارم محروم هستند.


این در حالی است که بررسی های کمیته اخلاق درباره اقدام حاتمی و صادقی همچنان ادامه دارد و حکم نهایی درباره محرومیت آنها هنوز اعلام نشده است. باید منتظر ماند ودید آیا محرومیتی سنگین تر از یک جلسه برای این دو بازیکن در نظر گرفته می شود یا مسئولان کمیته اخلاق به همین یک جلسه اکتفا می کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حاتمی و صادقی سرانجام محروم شدند | ورزش سه