کد: 145652402 شهریور 1396 ساعت 13:5438.2K بازدید

ملاقات امروز یووه و بارسا بر سر هافبک پرتغالی

آندره گومس، ستاره جوان و پرتغالی بارسلونا همچنان مورد توجه باشگاه یوونتوس قرار دارد.
ملاقات امروز یووه و بارسا بر سر هافبک پرتغالی

 

به گزارش "ورزش سه"، از ابتدای تابستان امسال شایعاتی در مورد جدایی گومس و تمایل تیم هایی از لیگ برتر و البته یوونتوس به جذب این هافبک جوان شنیده شد اما به نظر می رسد بیانکونری جدی تر از دیگر رقبا به فکر انتقال گومس است.

 

 

 

 

کالچومرکاتو ادعا کرد که سران باشگاه یوونتوس قصد دارند امروز و در جریان قرعه کشی لیگ قهرمانان، با مدیران بارسا در خصوص انتقال گومس ملاقات داشته و مقدمات انجام آن را فراهم کنند.

 

تمایل یوونتوس به قرارداد یک ساله قرضی و حق خرید در تابستان سال آینده است و باید دید آیا بارسلونا حاضر به پذیرش این شرط خواهد بود یا خیر.

 

از  ابتدای تابستان هم اخباری در مورد علاقه لیورپول و یونایتد به جذب گومس شنیده شد اما به نظر می رسد والورده به سبک بازی این بازیکن اعتقاد داشته و علاقه ای به فروش او ندارد و یووه کار سختی برای خرید گومس پیش رو خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ملاقات امروز یووه و بارسا بر سر هافبک پرتغالی | ورزش سه