کد: 145734106 شهریور 1396 ساعت 12:55

کیون: آرسنال در بحران است

مارتین کیون، اسطوره باشگاه آرسنال مدعی شد که این تیم در بحران قرار دارد.
کیون: آرسنال در بحران است

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول روز گذشته موفق شد با 4 گل آرسنال را شکست دهد و به پیروزی مهمی در آنفیلد دست پیدا کند. این در حالی بود که الکساندر لاکازت، گرانترین خرید تاریخ باشگاه، شکودران مصطفی و کولاسیناچ همگی از روی نیمکت بازی را تماشا می‌کردند و حالا کیون، شرایط آرسنال را با وستهام و اسلوان بیلیچ که هر 3 بازی اول فصل را با شکست پشت سر گذاشته اند مقایسه کرد.

 

1237957

 

 

او گفت:" آرسنال به نظر خیلی بهم ریخته می‌آید. گرانیت ژاکا به اندازه کافی کارآمد نیست. رمزی هم فقط در زمین می‌دود و کار خاصی انجام نمی‌دهد. تفکر ونگر هجومی است ولی لیوان او همیشه نیمه پر است. او می‌خواهد بسازد و در تمرینات تلاش می‌کند تیم را خلاق کند. آنها حتی یک شوت هم به سمت چهارچوب لیورپول نداشتند. غیرقابل باور است.

 

8 گل دریافت کرده اند آنوقت ما به اخراج اسلوان بیلیچ فکر می‌کنیم. تیم او 10 گل خورده و آرسنال در کنار آنهاست، در بحران. 130 میلیون پوند روی نیمکت آرسنال نشسته اند. لاکازت که می‌گفتند امید جدید تیم است، چرا روی نیمکت است؟ واقعا بعضی تصمیمات در مورد بازی کردن بازیکنان عجیب است. گابریل بازیکن فوق العاده ای بود و احتمالا بهترین مدافعی که با آن رقم می‌توان خرید. با 9 میلیون پوند فروخته می‌شود، مصطفی روی نیمکت می‌نشیند. من در مورد این تصمیمات مطمئن نیستم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

کیون: آرسنال در بحران است | ورزش سه