کد: 146120624 شهریور 1396 ساعت 13:31

مونتلا: میلان به این پیروزی نیاز داشت

وینچنزو مونتلا، سرمربی میلان پس از پیروزی 5-1 تیمش مقابل استریا وین، به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخت و مدعی شد که تیمش به این پیروزی نیاز داشت.
مونتلا: میلان به این پیروزی نیاز داشت

به گزارش "ورزش سه"، روسونری در تمامی 5 دیدار لیگ اروپا که در این فصل برگزار کرده (از جمله مراحل حذفی)، موفق به کسب پیروزی شده ولی هفته گذشته مقابل لاتزیو 4-1 شکست خورد و برخی از عملکرد تیم او انتقاد کردند. حال سرمربی ایتالیایی مدعی شد که او و شاگردانش به پیروزی در اولین دیدار مرحله گروهی نیاز داشتند.

 

1241232

 

 

او گفت:" شکست روز یکشنبه مقابل لاتزیو فشار زیادی بر ما وارد کرد ولی با روحیه ای که در این بازی نشان دادیم، اوضاع بهتر خواهد شد. دو تیم با سرعت بالایی بازی کردند و نتیجه خوبی کسب کردند. پس از شروع مجدد بازی، کمی افت کردیم ولی باید بهتر کار می‌کردیم و حالا از این پیروزی خوشحالیم."

 

مونتلا درباره استفاده از ترکیب 2-5-3 گفت:" ما ترکیب را بر اساس دفاع 3 نفره می‌چینیم ولی باید صبر می‌کردیم تا رومانولی آماده می‌شد."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مونتلا: میلان به این پیروزی نیاز داشت | ورزش سه