کد: 146247629 شهریور 1396 ساعت 20:1746.5K بازدید

قول های دروغ نیمار و پدرش به مدیر بارسلونا

جوزپ بارتومئو، ریاست باشگاه بارسا ابعاد جدیدی از انتقال 222 میلیون یورویی نیمار به پاری سن ژرمن را فاش کرد.
قول های دروغ نیمار و پدرش به مدیر بارسلونا


به گزارش "ورزش سه"، بارتومئو و کادرش به علت صدور مجوز جدایی نیمار به شدت مورد انتقاد قرار گرفتند و مدیر بارسا معتقد است نباید به حرف های نیمار و پدرش اعتماد می کرده است.

 

 

1242411

 

 

بارتومئو گفت: "حقیقتا ما تا زمانی که نیمار تصمیم جدایی خود را علنی کرد، چیزی نمی دانستیم و در اواخر ماه جولای فکر می کردیم قرار نیست او از بارسا جدا شود.

 

پدر نیمار به ما گفت که قرار نیست او بارسلونا را ترک کند و شاید به خاطر اعتماد به این پدر و پسر که به ما قول ماندن داده بودند باید خودمان را سرزنش کنیم.

 

این در حالیست که بازیکنانی مانند پدرو، فابرگاس یا الکسیس سانچس با ما رفتار صادقانه ای داشتند و گفتند که می خواهند بارسا را ترک کنند."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قول های دروغ نیمار و پدرش به مدیر بارسلونا | ورزش سه