کد: 146306801 مهر 1396 ساعت 12:3220.4K بازدید

کونته: موراتا باید از خشونت کاستا یاد بگیرد

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی مدعی شد که آلوارو موراتا باید کمی از هجومی بودن و روحیه خشن دیگو کاستا یاد بگیرد.
کونته: موراتا باید از خشونت کاستا یاد بگیرد

به گزارش "ورزش سه"، موراتا با 58 میلیون پوند به چلسی پیوست و خیلی سریع به عضوی از این تیم تبدیل شد و در 5 بازی لیگ برتر، 3 گل به ثمر رساند. مهاجم اسپانیایی جانشین دیگو کاستا خواهد شد که اخیرا انتقالش به اتلتیکو را نهایی کرد. کاستا رفتار خشن و هجومی در زمین داشت و از این رو به خشونت مشهور شده بود. با این حال کونته مدعی شد که موراتا بسیار مودب است؛ ولی باید کمی از این خشونت دیگو کاستا یاد بگیرد.

 

1240339

 

 

او گفت:" روند خشن شدن موراتا به خودش بستگی دارد. به نظرم در این زمینه خیلی جای پیشرفت دارد. فکر می‌کنم آلوارو در زمان مناسبی برای فرا گرفتن چنین سبک فوتبالی است؛ برای تبدیل شدن به یک مهاجم فوق العاده. فراموش نکنید که او تجربه بازی در یوونتوس و رئال را دارد. او در این دو تیم بازی کرده؛ ولی نه در هر بازی، نه به صورت فیکس .

 

به همین علت به نظرم در سن مناسبی است که چنین مسئولیت هایی را یاد بگیرد. خیلی خوشحالم؛ زیرا او بازیکن خوبی است. مهاجمی کامل، تکنیکی، رهبری عالی و بازیکنی که جای پیشرفت زیادی دارد. رفتار او فوق العاده است. او بسیار مودب است. واقعا انسان خوبی است. شخصیت او طوری است که اگر از دختر شما خواستگاری کند هم با او موافقت خواهید کرد. واقعا انسان خوبی است، بسیار مودب."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کونته: موراتا باید از خشونت کاستا یاد بگیرد | ورزش سه